Diskuze

Mok z pivních „laboratoří“ v kraji chutná znamenitě

Na jižní Moravě se nedělá jen dobré víno. Žijí a pracují zde i sládci, kteří vaří výborné pivo. Lze se o tom přesvědčit hned v šesti minipivovarech. "Ve srovnání s tím, jak se pivo vyrábí ve velkých fabrikách jako Starobrno, jsou to spíš laboratoře, ale jejich pivo je na dobré úrovni," hodnotí jejich produkci sládek vyškovského pivovaru Dušan Táborský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruler

3. 10. 2009 14:21
jj, jedno lepší než druhé

všechny jsem ochutnal za poslední 2 měsíce a už se těším až mi to vyjde zase :-)

0 0
možnosti

Sladek

3. 10. 2009 15:40
Re: jj, jedno lepší než druhé

Pivecka to jsou prudce pitelna, ale je tam jezte dalsi vec.  Obsluha!!  Tento rok jsem byl na kost v Hodonine a tam to byla spica.  U Pegasu ale jakoby je tam clovek otravoval:-(, Taky jsem byl v Parniku v Prerove a celkem dobre.  Nejlepsi asi ten Kunc, tam byl usmev, energie, no proste jak to ma byt.R^

0 0
možnosti

Kecaj

3. 10. 2009 11:33
Blbost,

kalný pivo si strčte někam!:-(

0 0
možnosti

pilsener

3. 10. 2009 14:20
Re: Blbost,

Aha, pán ráčí být milovníkem pochoutek jako G, S, K, R nebo VK z pivních chemiček? Tak potom dobrou "chuť" a pokud možno bez krkání ;-D

0 0
možnosti