Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Restauraci Stará hruška chybí styl. Neurazí ani nenadchne

Do Bílovic nad Svitavou řada Brňanů vyráží na kole či na romantickou procházku do Těsnohlídkova údolí. Míří sem nakrmit duši, a nakonec i žaludek. Restaurací se po cestě do Bílovic najde hned několik. Směrem nahoru z údolí lišky Bystroušky se o dobrou chuť poutníků snaží starat pod Starou hruškou. Bohužel jen průměrně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lendak

Hruška je v Bílovicích nejlepší restaurací

Stejně jako ostatní musím reagovat na Vaše hodnocení této restaurace. Patřím také mezi pravidelné návštěvníky a Vaše názory zcela nesdílím. Myslím si, že před hodnocením této restaurace v Bílovicích jste měli napřed navšívit ty 4 zbývající a předpokládám, že Vaše hodnocení by se od tohoto zcela lišilo. (nebo už jste je navštívili?) Bílovice jsou přece jenom vesnice a klientela je tam taková jaká tam je a podnikání tu nemají  jednoduché . Jídlo mně tu chutnalo, určitě nebylo podprůměrné. V Bílovicích je to nejlepší restaurace, co se prostředí i kvality týká. Dále pro kolegyni či kolegu, která(ý) ostře kritizujete  známého šéfkuchaře, který ač je sice občas vulgární(občas se mu nedivím přitom, co vidí), tak ví moc dobře o čem hovoří. Moc se mi líbí  jak konečně někdo rozhrábl, že v našem státě si lidé myslí, že restauraci může dělat každý, zvláštˇ ti, co o tom nemají ponětí .

0/0
11.6.2010 13:21

SIFL

Re: Hruška je v Bílovicích nejlepší restaurací

8-o Bože... A co jako, že je to nejlepší restaurace v Bílovicích? Tady se nehodnotí restaurace z Bílovic, ale z Brna a jeho okolí. To jako když bude v Dolní Horní zaplivaná hospoda a druhá míň zaplivaná, tak ta druhá má dostat 100%, protože je tam nejlepší ze dvou? Prostě Hruška v Bílovicích nic moc, to je celý...

http://brno.idnes.cz/brno-zpravy.asp?o=0&klic=133007

0/0
12.6.2010 13:47

tepovani_kobercu

Zajímavé...

mě u hrušky chutná...celkem pravidelně se tam vracím nebo jezdím pro polední menu. Můj názor je ,že je to nejlepší restaurace v Bílovicích. V některých jsme teda ještě nebyly,ale to protože nás odradil už zjev restarurace:-( Ještě je v Bílovicích dobrá zahrádka na řece,škoda, že tam nevaří:-/

0/0
4.6.2010 8:31

košťálka

Slečno(paní) autorko,

jsem místní a stálá návštěvnice restaurace U staré hrušky a Váš článek se mi velmi nelíbí. Tato restaurace je z 90% pro místní, takže se nezbaví klientely jen proto, že z ní udělají nekuřáckou hospodu. Pro rodiny s dětmi najdete v Bílovicích určitě jiné prostory. Psát  o personálu, že mezi vařením by neměli sledovat facebook, ale jakýsi pofiderní pořad o vaření s hulvátem nejtěžšího kalibru může jen ignorant, který neví, co práce v hospodě obnáší.Představovala by jste si, že v palačinkách budete mít čerstvě natrhané sezonní ovoce? Ukažte mi takovou restauraci a cenu 39,- Kč a já smeknu. Rada pro vás a komu se tam nelíbí-nechoďte tam a uvařte si domaRv

0/0
25.5.2010 8:46

M_K

Re: Slečno(paní) autorko,

Vážená paní (slečno) koštálko,

nejde se vůči Vám neohradit. Byť jsem si vědom nízké kvality tzv. jídelních kritiků či chcete-li restauračních recenzentů, odpovídají vlastně kvalitě zdejšího pohostinství. Zmíněná restaurace se opravdu tváří jako místo pro příjemné zastavení po dlouhé procházce. Celkem logicky, jelikož krásné okolí tomu vyloženě přeje. Přilehlé parkoviště zajisté taky nebude především pro místní. To že 90% hostů, jak píšte, je místních dokazuje jak tento koncept selhává. Ale to jen na okraj. Opravdu si myslíte, že personál zabývající se raději vlastní zabavou (facebookem), než aby se staral o hosty do restaurace patří? V tom případě mi je Vašeho zaměstnavatele(pokud nějaký je) líto. Zajímalo by mne co se Vám vybaví pod pojmem ovoce? Pokud je to opravdu oslizlý kompot z konzervy kořeněný emulgátory je mi líto Vás. Pokud stojí v jídelním lístku palačinky s ovocem znamená to, že by tam mělo být opravdu ovoce, nikoliv konzervovaný kompot. *** limit pismen, priste

M. Komersky

0/0
25.5.2010 11:36

M_K

Re: Slečno(paní) autorko,

V jídelním lístku by tedy mělo stát Palačinky s konzervovaným ovocem. Co takhle s domacím (višňovým, meruňkovým, borskvovým) kompotem, to byste si nedala? Pokud chápete ceny v restauraci jako soutěž jak co nejlevněji uvařit, tak to vypovídá za vše a hosté by se toho měli po právu obávat. Mimochodem mezi cenou kg konzerovaného ovoce a cenou kg jablek či hrušek téměř žádný rozdíl není, jen ta konzerva se nekazí a nepotřebuje oloupat. To by ovšem měl zajistit personál místo zábavy. Vaše poslední věta je naprosto ostudná a pokud, jak píšete, víte co práce v restauraci obnáší, tak si ji příště nalepte přímo na dveře "hospody" a nemusíte se bát negativních reakcí.

0/0
25.5.2010 11:55

mattonka

Re: Slečno(paní) autorko,

musím s Vámi souhlasit. Jen bych doplnila, že první, co mě po přečtení reakce na recenzi napadlo bylo to, že to psal rozzlobený majitel/ někdo z personálu. Pokud by mi v restauraci místo palačinky s ovocem přinesli palačinku s kompotem, tak jim ji vrátím. Navíc nepochybuji, že by lidé nebyli ochotni zaplatit za palačinku s čerstvým ovocem víc než těch 35,- (což mně osobně přijde zoufale málo)

0/0
31.5.2010 13:58

SIFL

Re: Slečno(paní) autorko,

A jinak dobrý? Zaměstnananec? Majitel? Nebo host, kterému došlo, že to není zas tak supr, jak si doteď myslel? ;-D

0/0
31.5.2010 14:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.