Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Italská nápaditost sídlištní Mariani pokulhává se servisem

Teplé barvy italské vlajky na stole i na zdi, čerstvé květiny, dřevo a atmosféra malé přímořské restaurace. Návštěva restaurace Mariani v brněnském Juliánově je jednoduše nevšední letní výlet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

netrunner

"pokulhává se servisem"

Ne že pokulhává ale naprosto se belhá! Nebál bych se říct, že obsluha dokonce přišla o obě nohy a plazí se. Restauraci jsem nedávno vyzkoušel, protože ji mám kousek od domu. Obsluha byla naprosto příšerná - v "nacpané restauraci", kde jsme seděli my dva a 4 lidi u vedlejšího stolu, trvalo číšníkovi asi 10 minut, než si nás všiml. Cca 20 minut po objednávce jsme dostali polévku (nic extra dobrého, za ty peníze by člověk čekal více). Přibližně 25 minut po polévce jsem dostal pizzu s tím, že jídlo pro přítelkyni bude hned. Za hned tam považují dalších 15 minut. Mezitím mi pizza nádherně vychladla, takže soudit chuť nemůžu. Překvapením večera byl ovšem talíř, který donesli přítelkyni. Objednávala si cosi se ŠŤOUCHANÝMI bramborami. Na talíři si hověly brambory OPÉKANÉ. Na hloupou otázku, kde jsou ty šťouchané brambory, nám číšník odpověděl, že to jsou šťouchané brambory podle pravé italské receptury...

0/0
13.7.2010 9:49

netrunner

Re: "pokulhává se servisem"

...Jak podle něj vypadají v Itálii opékané brambory už nám neprozradil. Po zbaštění studené pizzy a šťocuhaných brambor jsme se museli téměř doprošovat účtu, abychom konečně mohli vypadnout. Celá ta sranda nás krom velkých peněz stála hodinu a 45 minut života. Při odchodu jsme zamačkávali slzu v oku při vzpomínce na hospůdku Oáza, která se v místě nacházela dříve. Tato restaurace snad konkuruje pouze Sandonoricu na Juliánovském náměstí - a to především rychlostí a ochotou obsluhy.

0/0
13.7.2010 9:54

Ghost of Ebo

k tomu mám

kompromitující fotku kuchaře z této restaurace... zmláceného a vožralého, jak leží na chodníku ještě v kuchařském hábitu... ;-D

0/0
12.7.2010 17:16

Ramios

...

Lžíce k těstovinám nepatří, je to chujovina, kterou se někdo pořád snaží cpát jako povinnost či co. Každý správný Ital jí špagety BEZ LŽIČKY!!!!! K hůlkám v čínské restauraci si taky berete lžičku nebo vidličku? Jinak panelák je tam jeden poblíž a pár na ulici Krásného takže taky nic. Byl tam vůbec ten člověk co to tvořil?

0/0
12.7.2010 13:25

Viktorie01

Re: ...

Každý správný Ital sice jí těstoviny bez lžičky, ale vypomáhat si lžící mi připadá pořád jako podstatně menší chujovina, než kdybych používala příbor a špagety si krájela nožem. Takový lidi taky znám. (Ano, přiznává, že jsem asi barbar a lžící používám.:-D A k hůlkám si neberu nic, protože těma bych se nenajedla vůbec, tam jdu do příboru rovnou.:-D I když na druhou stranu marně vzpomínám, kdy jsem byla naposledy v opravdu čínské restauraci, bistra nepočítám.)

0/0
12.7.2010 17:00

King_Feanor

"uprostřed obytné čtvrti s paneláky?"

... že jich zrovna v okolí tolik je?;-D;-D

0/0
12.7.2010 10:18

Black007

Re: "uprostřed obytné čtvrti s paneláky?"

Napadlo mě přesně to stejné. Restaurace je mezi rodinnýma domkama a paneláky jsou dost daleko

0/0
12.7.2010 12:28







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.