Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Mazaný anděl nabízí nadprůměrné jídlo, výsledný dojem kazí detaily

Zhruba půl roku funguje na Šilingrově náměstí moderní mix pivnice, baru a restaurace Mazaný anděl. Host si tam může zajít jen tak na pivo či koktejl, ale také může v neformálním prostředí ochutnat něco z lákavé nabídky jídelního lístku. Jídlo umí kuchař nadprůměrné, hodnocení ale snižuje obsluha.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jupikjupik

jo jo ty talíře

Pořádně nahřát !!!! A taky bych si postěžoval, že mi tam obsluha neprdne na stehna ubrousek....

0/0
5.10.2010 10:58

speedy_007

Re: jo jo ty talíře

Předžvýkat jídlo bys nechtěl??? ;-D

0/0
8.10.2010 7:39

síma25

nahřátí talířů

Já chápu, že když začal o nahřátých talířích mluvit Polreich, stala se z toho móda, ale mohl by to autor meldovat aspoň trošku méně často? Už je to fakt trapas, začínat hodnocení jídla teplotou talíře. Pokud chce chlapec žvatlat o nahřátých talířích, musí asi do trochu jiné kategorie restarací, než kde je hotovka za kilo, že joRv

0/0
5.10.2010 10:25

Lukas1000

Re: nahřátí talířů

Nevim no, na nahratem taliri jidlo vydrzi mnohem dele teple, ale mnohem dele. Ten bazmek (zasobnik na talire co nahriva) neni az tak nakladna zalezitost. A nahrate talire davaji i vyvarovny co delaji jen obedove menu.

0/0
5.10.2010 10:37

chudacek.blbecek

Re: nahřátí talířů

Nahřátej talíř je základ, něco jako mít si do čeho utřít pusu. Nemělo by se to týkat jen těch lepších restaurací. Rastauratéři mají jediný štěstí, že českej spotřebitel si to ještě neuvědomuje.

0/0
5.10.2010 13:17

stále jemně perlivá mattoni

Re: nahřátí talířů

no nevím... talíře před jídlem nahřívala už i moje babičky... a to o Pohlreichovi nikdo neměl ani tušení 8-o

0/0
6.10.2010 10:58

grňa

takže:

A) zakouřenost - zřejmě to tam nejde jinak udělat prostorově,častá nevýhoda smíšených podniků,s tím se moc nehne,ale každý se může rozhodnout jestli tam půjde nebo ne

B) obsluha - 1) neměla svůj den, 2) nezná mapu,3) je tak špatně placená,že pak na to "kašle"

C) kuchyň - 1) kuchař to nezná a majiteli řekl,že to umí, 2) kuchař je flink,3) kuchař nemá dostatečné ingredience pro výkon

A pak je tu majitel,který buď ovšem ví a neřeší to,nebo neví co s tím, anebo o tom všem neví (myslím B+C). 

0/0
4.10.2010 21:09

Lukas1000

Re: takže:

Vim jak to myslite ... nicmene muj komentar k B+C  ... me jako zakaznika nezajima kdo ma jaky den ... ja jdu nekam kde za svoje penize pozaduji sluzby. A ty sluzby musi byt umerne cenove kategorii podniku. Zbytek me nezajima.

0/0
5.10.2010 9:27

speedy_007

???

Zajimalo by me, jak student Matematiky a Aplikovane informatiky na Masarykove univerzite muze odborne zasahovat do gastronomie. Mozna to ma jako konicek, ale to by zde pak mohl psat kazdy. To, ze se pan Sanger potkal s Pohlreichem, ok, super, ale ja ho v jeho restauraci potkal taky a take prohodil rec, nic neobvykleho.

0/0
4.10.2010 18:20

vsemocnycenzor

Re: ???

jak vydíte tak může, studenti vůbec mají báječnou vlastnost kecat i do toho čemu nerozumí, a to zejména, co kdyby tak kluk něco sám uvařil?? asi bychom si pochutnali .................................Rv

0/0
4.10.2010 23:05

Lukas1000

Re: ???

Vy zavidite co? Obecne takto nadprumerne inteligentni lide rozumi vice nez jedne veci ... jen tak mezi reci, co delate vy a jake mate vzdelani?

0/0
5.10.2010 9:23

vsemocnycenzor

Re: ???

nejlepší obrana je útok, P.S. nezveřejnil nikde kromě keců svoji IQ, tudíž nevím nic o nadprůměrné inteligenci, a chodit na vysokou není záruka inteligence ..........................

0/0
6.10.2010 4:51

rorýsek

Re: ???

Však taky dneska o jídle v hospodě píše kdekdo. Např.  Julie Kalodová - nejdřív hodnotila kvalitu kávy v kavárnách - nic proti tomu, třeba je to její parketa.  Kavárny asi "došly",  takže se  se z ní stala odbornice přes jídlo. Až dojdou restaurace, patrně začne hodnotit kvalitu piva. Až bude mít prochozený pivnice, začne hodnotit asi vína. Už se těším na ty kydy "znalců vína".

0/0
5.10.2010 13:05

chudacek.blbecek

Re: ???

Že ty ji znáš jen odsud z idnesu neznamená, že není dobrá. Je to jedna z nejznámějších foodblogerek v ČR a její blog běží už celkem dlouho. Rozhodně dýl než hodnocení kaváren na idnesu.

0/0
5.10.2010 13:21

ajdnes je tu cenzóršip

Re: ???

Můj blog taky běží docela dlouho a taky mě nikdo nezná;-D

0/0
12.10.2010 13:33

chudacek.blbecek

Re: ???

Asi nejseš tak zajímavej.

0/0
12.10.2010 14:45

Highdriver

Já bych to označil spíš jako průměr

Ale v "restauracích" kde mě dřív do nosu praští zápach cigaretového kouře než vůně připravovaných jídel si obvykle pokračování v chůzi rozmýšlím a jdu jinam. Pokud bych tam vedl přátele na kterých mi záleží, tak bych to považoval za velký trapas.

0/0
4.10.2010 14:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.