- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já chápu, že když začal o nahřátých talířích mluvit Polreich, stala se z toho móda, ale mohl by to autor meldovat aspoň trošku méně často? Už je to fakt trapas, začínat hodnocení jídla teplotou talíře. Pokud chce chlapec žvatlat o nahřátých talířích, musí asi do trochu jiné kategorie restarací, než kde je hotovka za kilo, že jo
Nevim no, na nahratem taliri jidlo vydrzi mnohem dele teple, ale mnohem dele. Ten bazmek (zasobnik na talire co nahriva) neni az tak nakladna zalezitost. A nahrate talire davaji i vyvarovny co delaji jen obedove menu.
Nahřátej talíř je základ, něco jako mít si do čeho utřít pusu. Nemělo by se to týkat jen těch lepších restaurací. Rastauratéři mají jediný štěstí, že českej spotřebitel si to ještě neuvědomuje.
no nevím... talíře před jídlem nahřívala už i moje babičky... a to o Pohlreichovi nikdo neměl ani tušení