Diskuze

Mazaný anděl nabízí nadprůměrné jídlo, výsledný dojem kazí detaily

Zhruba půl roku funguje na Šilingrově náměstí moderní mix pivnice, baru a restaurace Mazaný anděl. Host si tam může zajít jen tak na pivo či koktejl, ale také může v neformálním prostředí ochutnat něco z lákavé nabídky jídelního lístku. Jídlo umí kuchař nadprůměrné, hodnocení ale snižuje obsluha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

síma25

5. 10. 2010 10:25
nahřátí talířů

Já chápu, že když začal o nahřátých talířích mluvit Polreich, stala se z toho móda, ale mohl by to autor meldovat aspoň trošku méně často? Už je to fakt trapas, začínat hodnocení jídla teplotou talíře. Pokud chce chlapec žvatlat o nahřátých talířích, musí asi do trochu jiné kategorie restarací, než kde je hotovka za kilo, že joRv

0 0
možnosti

Lukas1000

5. 10. 2010 10:37
Re: nahřátí talířů

Nevim no, na nahratem taliri jidlo vydrzi mnohem dele teple, ale mnohem dele. Ten bazmek (zasobnik na talire co nahriva) neni az tak nakladna zalezitost. A nahrate talire davaji i vyvarovny co delaji jen obedove menu.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

5. 10. 2010 13:17
Re: nahřátí talířů

Nahřátej talíř je základ, něco jako mít si do čeho utřít pusu. Nemělo by se to týkat jen těch lepších restaurací. Rastauratéři mají jediný štěstí, že českej spotřebitel si to ještě neuvědomuje.

0 0
možnosti

stále jemně perlivá mattoni

6. 10. 2010 10:58
Re: nahřátí talířů

no nevím... talíře před jídlem nahřívala už i moje babičky... a to o Pohlreichovi nikdo neměl ani tušení 8-o

0 0
možnosti