Diskuze
Štěstí chutná po oleji, sójovce a dobrém mase
Děkujeme za pochopení.
1000101110110001
Vytknul bych jen dvě věci...
...protože jídlo i obsluha jsou skvělé a prostředí (ve smyslu stolů, prostírání atd...) neřeším. V kontextu skutečné Číny je to i docela luxus
.
První problém - v létě pekelné horko a dusno, žádný pokus o klimatizaci, restaurace je narvaná těmi, kdo ví, kde hledat a přes oběd se těžko shání volné místo. Druhý problém - hodně načichnete kuchyní a zbavit se toho chvilku trvá.
.
Pokud pojedete kolem třeba večer, stavte se a dejte si něco dobrého. Stojí to za to a velmi často tam v té době budete sami, jen s hloučkem Číňanů, kteří hrají karty, nějakou stolní hru, dívají se na televizi, nebo chatují na QQ... A jí totéž co vy, což je myslím i docela důležité...
síma25
Fajn
Občas tam obědvám a musím souhlasit s autorem, jídlo je fajn, prostředí slabší. Ale když to člověk porovná s možnostmi v okolí, i to se dá překousnout na cenu dobrého oběda. Vypěstovala jsem si návyk na jejich závitky a maso ve sladkokyselé omáčce, všechno vždycky s rýží. Čínský nudle nejím, tak to neposoudím, ale dává si je tam kolega s vždycky se olizuje. Jedinou věc bych vytkla: obrovské porce. Jsem fakt žravá, ale tady jsem to snad ještě nikdy nedojedla.
virginia_usa
Dobré jídlo, horší prostředí
Do této restaurace chodím docela často - a hodnocení podle mě dost sedí, pojmenování všech kladů i nedostatků se trefilo a konec konců i hodnocení 70% je v globále odpovídající. I když já bych za sebe dal asi o něco vyšší, tak 80%.
Jídlo je tam opravdu dobré, přesně sedí ten termín "poevropštěná čína".
Prostředí není zrovna nejkrásnější (to asi nejvíc sráží ta procenta dolů), ale o co je třeba hezčí "čína" na Pekařské, o to je zase Chutné štěstí lepší na jídlo => určitě nejlepší v Brně.
Ale každému chutná něco...
vsemocnycenzor
není
tu už trochu překašpárkováno, v tom vaření, na 2 - 3 lidi co se vyjadřují k vaření a vaří sami lidem na očích, těch co o jídle prndají je tu nějak moc, a napříč profesním spektrem, ale já jako kuchař bych si nelajznul psát do novin, nebo hrát divadlo a nebo zpívat, i když mí mí milí strávníci tvrdí, že jsem umělec pánve, dřív se říkalo, drž se ševče svého kopyta ...........
1000101110110001
Re: trznice ve Slatine
.
Dá se najít i řada jiných recenzí. Ale k věci - doporučil bych osobně vyzkoušet a při té příležitosti nakoupit i suroviny v několika krámcích, co jsou poblíž. Kdo vyzkoušel - asi už například jasmínovou rýži těžko kdy koupí jinak, než zde v pěti- a vícekilových pytlích za zlomek toho, co za ni chtějí "vyhlášené značky" v supermarketech. Pokud tedy umíte uvařit sypanou...
Diskutovat na iDmůžete neomezeně
to maso bylo dobrý, protože bylo ze psa
1000101110110001
Re: to maso bylo dobrý, protože bylo ze psa
Nebylo. Psí maso je zbytečně drahé a nevyplatí se v de-facto centru města. Pokud tedy máš chuť na psí, pak bych nešel do skutečně čínské restaurace, ale raději do vietnamské napodobeniny "číny" někam k hranicím. Aby nevznikla mýlka - nic proti vietnamské kuchyni, ale je dost odlišná od čínské, takže vietnamská "čína" je docela podezřelá
speedy_007
Ehmmm...
Opet dalsi clovek, ktery fusuje do vsech oboru... Nejen ze skvele rozumi psychologii, financim, prekladum a podobne, ale take jidlu. Dalsi student, ktery ma obrovsky prehled o gastronomii. Zajiste ma patricne zkusenosti, v oboru dlouho delal, muze porovnavat.... Holt dnes muze psat recenze kazdy a kazdy muze fusovat do vseho... Alespon ze ma prihodne jmeno: Kasparek
Radijo1
Re: Ehmmm...
Opět další člověk, který si najde hůl, když chce psa bít. Pokud vím, tak jíme všichni, ale ne každý to umí formulovat a argumentovat. Kdybyste si dal tu práci a přečetl si předešlé recenze od MK, všiml byste si, že když se mu něco zdá/nezdá, chutná/nechutná, umí říct proč. A argumentovat příjmením může jen anonymní primitiv...
Nedávno odvolaný exekutor je po smrti, podle soudu zneužíval peníze dlužníků
Před necelými dvěma týdny Nejvyšší správní soud odvolal z funkce brněnského exekutora kvůli...
Zastřelil se nad propastí. V Macoše ukončil svůj život vězeňský dozorce
Jihomoravská propast Macocha má další oběť. Na začátku víkendu do ní spadl muž středního věku. S...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Plánovaný podzemní tunel na D43 v Brně má být zkrácený, starostové protestují
Chystaná podzemní trasa dlouho slibované silnice je v dokumentech zkrácená i přes původní sliby....
Vrátili se problémoví Romové, zmínila starostka. Komunita chce její rezignaci
Vlnu nevole a odsouzení rozpoutala svými výroky na adresu Romů poslankyně a starostka brněnských...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Novým majitelem Zbrojovky Brno se stal hokejový boss Libor Zábranský
Majitelem fotbalové Zbrojovky Brno se stal Libor Zábranský, šéf hokejové Komety. V tiskovém...
Basketbalistky USK zvládly třetí finále bez problémů, titul mají na dosah
Basketbalistky USK Praha porazily doma ve třetím ligovém finále Žabiny Brno 83:61. V sérii vedou...
Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení
Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...
Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat
Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...
Za hudbu musíme bojovat, lidé si chtějí zážitek prožít pospolu, říká šéfdirigent
Premium Začínal jako klavírista ve školním souboru, postupně vedl orchestry po celém světě a před šesti...