Diskuze

Dobrý steak se dá ochutnat i mezi paneláky

Uprostřed bohunického sídliště by dobrou restauraci čekal málokdo. V Leguaně ale vaří velmi dobře. Španělskému ptáčku sice k dokonalosti kus chyběl, ale na kuřecím steaku jsme si pochutnali. A umí tam i slušné espresso.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mutek

8. 11. 2010 10:02
...co bylo driv...

Kdysi jsem s radosti zasel do restaurace ktera tam byla predtim - unikatni a jedinecna svym interierem a nazvem Silmaril. Pote co si nekdo rekl ze jedine Ikea styl a znicil tak pomerne unikatni interier uz je v mych ocich nezachrani ani jidlo jak od Pohlreicha a pivo jak z Postrizin... Nechodim tam a chodit nebudu, tohle kazisvetstvi je neodpustitelne. Nehlede na to ze na Silmarilu se vzdycky varilo dobre a je dost mozne, ze personal ani kuchar(-i) se nezmenili, nicmene i ta atmosfera dokreslovala zazitek at z jidla, kavy nebo piva.

0 0
možnosti

nesshercenzora

6. 11. 2010 11:56
vážená a milá

paní Věro Strnadová, mohu se optat, víte historii vody ke kávě?, tento zvyk prvorepublikových kaváren nebyl voda na zapití, ale voda na vypláchnutí zbytků mleté kávy ze zubů, kdy se káva zalévala jako turek, mýtus o odvodňování organismu kávou je jeden z fest rozšířených ptákovin mezi lidem českým , .................................

0 0
možnosti