Diskuze

V Samovaru ochutnáte Rusko ze všech stran

Na Kolišti v Brně otevřeli začátkem prosince novou ruskou restauraci s názvem Samovar. Chodí tam dokonce i rodilí Rusové, národní kuchyni tam tedy umí. Zapečené pelmeně i boršč mají perfektní, jen je potřeba zavřít oči nad zeleninovou oblohou a přežít bramborovou kaši.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chudacek.blbecek

4. 3. 2011 12:38
Obchůdek

V restauraci je i obchůdek, kde prodávají zamražené pelmene (mimo jiné). Tipla bych, že to jsou ty samé, které podávají, protože v sobě nemají žádné emulgátory, ztužovače ani zlepšovače, prostě poctivá výroba. Moc dobrý, navíc skvělá nouzovka do mrazáku, když člověk nestihl uvařit.

0 0
možnosti

Al Coholic

24. 2. 2011 13:59
chválím

dnes jsem dal masové pirožky jako předkrm, poté hovězí zapečené pelmeně, vše vydařené a syté; k tomu točí Svijany a Poutníka. Ochutnal jsem boršč a rovněž pelmeně vepřové smažené a kuřecí zapečené, vše podařené. Jídelní lístek střídmý, obsluha fajn, stejně jako prostředí.

0 0
možnosti

mysack

23. 2. 2011 15:13
sbíhají se mi sliny...

úplně lituju, že v Brně teď moc často nebývám, protože boršč úplně miluju. A dobře nachystaný šašlik je taky lahoda.

0 0
možnosti

Mr. Datel

23. 2. 2011 16:57
Re: sbíhají se mi sliny...

Soljanka je taky supr

0 0
možnosti

def.

23. 2. 2011 13:36
super tip

Tam jdu.. oblohu nějak vydržím, kvůli té tam opravdu nejdu, ale na ostatní se těším.

0 0
možnosti