Diskuze

V Tryzubu vystačí medvědovi tříchodový oběd na půl zimy

V Tryzubu oslní hlavně polévka a moučník, hlavní chod si chtít zopakovat nebudete. Ukrajinská restaurace v Brně dopřává svým zákazníkům mnohdy víc, než zvládnou. Objednat si menu o třech chodech je odvážné - vyhraďte si po něm několik hodin jen na trávení a relaxaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

miropiro

9. 3. 2011 15:16
Tryzub

O restauraci Tryzub jsem se dozvěděl díky návštěvě filozofické fakulty MUNI, kde jsem náhodou objevil kopii novinového článku o této restauraci. Vzhledem k tomu, že na ukrajinský kvas mám skvělé vzpomínky, rád jsem si do restaurace párkrát zašel. Jednou jsme otestovali i boršč, ale co do chutě mi nepřišel tak vynikající jako boršč, který jsme si dávali v kolibách na dovolené v Zakarpatsku. Přiznám se, že hlavní důvod, proč do této restaurace chodím, není ani tak ukrajinské jídlo, ale hlavně ten kvas (o kterém mí dva kamarádi prohlásili, že je to něco jiného a že rádi někdy opět zajdou popít). A pak taky wifina a klid. Poklidná, poněkud zapadlá restaurace, kde mnoho lidí není, což je fajn na posezení s notebookem pro prezentace R^ Opravdu spokojenost R^

0 0
možnosti

ancovicka.ao

9. 3. 2011 12:18
vyzkouseno

V teto restauraci byla vzdy jistota najiti volneho stolu :-D :-D pomalu jsem zacinala mit pocit, ze tam chodim snad jen ja :-D ale tak fajn, sledovani ruske MTV nikdy neomrzi, uz z ciste zvedaveho a udivujiciho hlediska  :-D

0 0
možnosti

Lukas1000

9. 3. 2011 12:12
Hm

Tryzub je pracka na love....

0 0
možnosti