- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Opravdu chutnají všechna stejně, jsou jakási moc sladká a chutnají po karamelu nebo medu. I jihočeská piva šla s kvalitou dolu. Vůbec nemají říz, ani Radegast, který byl kdysi krásně hořký. Po chmelu ani památka. Asi se to vyrábí jako coca cola, z nějakého koncentrátu, který se jen naředí vodou. Proto jsem přešel na víno. Je to asi opravdu univerzální chuť daná normou EU = jen jiné obaly.
No jo, kdyz u vina se uz po peti pullitrech motam jak hovado
kolikátého sládka už ten pivovar U Richarda má...toho pána ještě neznám
Tak přesně řečeno třetího. 1 byl sám majitel (resp. jeho syn), pak si našel zaměstnance, který to vařil a později ho vyměnil za kvalifikovanějšího, který je tam už třetím rokem :-)
Paráda a jenom doufám, že to značí skutečnost, že kormidlo ještě může zvrátit dost neblahý vývoj české pivní kultury posledních let.