- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je všem místním občanům znám svým zločineckým způsobem podnikání.
Hlavně má přemrštěné cenové požadavky za své produkty, Kováč už také trochu zblb.
moravský červený víno. Bílý ještě jdou, ale červený (ačkoli oceněný zlatou pečetí či zlatou medailí z mezinárodního veletrhu) jsou děsný patoky. Barvy mdlé a chuti chabé, kyselé jak šťovík.... To si neumím vybrat nebo neexistuje slušný červený?
to si děláte srandu. víno oceněné mezinárodními degustátory a vy konstatujete, že se jedná o děsný patok. kde berete tu pýchu říct, že jste takový skvělý hodnotitel vína, který všechny ostatní strčí do kapsy. osobně si myslím, že při slepé degustaci byste nerozeznala oslazenou vodu od vína.
jako ve Francii, Itálii, Španělsku či Chile. Takže vypěstovat v ČR víno srovnatelné kvality vezme mnohem více úsilí a investic než tam, což se odráží i na ceně. Ti méně movití tedy budou zřejmě volit dostupnější a levnější vína právě z těchto zemí.
získat VOC pro červená vína bude pro Mikulovskou oblast velmi obtížné
No pokud by Mikulovští usilovali o "VOC Znojmo" tak nepochybně :-)
krabičáku z Mikulova...