- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proč se do sběru nezapojí ti,kteří chodí vymáhat různé sociální příspěvky ? Že by se báli práce ?
Tak za tuto cenu opravdu ne.
Jak dlouho trvá nasbírat 1 kg šípků?
Dost dobře nechápu, proč to mrazí, vozí do Německa na zpracování a pak z5. To asi aby se zvýšily náklady... jinak si to nedovedu vysvětlit. Šípkovou marmeládu si vařím doma, z čistých šípků, bez příměsi jablek (která najdete skoro v každé kupované marmeládě) a ta naše domácí je vynikající. Copak to u nás nikdo nedovede zpracovat?
Jak se prosím kontroluje kvalita vstupní suroviny? Viděl jsem sběrače šípků u křižovatky velmi frekventované 4 proudové silnice. To je potom dobrota, že? Ono se to smíchá a v průměru se konzument možná neotráví. Nebo jak to prosím je?
To my taky a taky děláme domácí šípkovou marmeládu.