Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Sarančata, sladké kuličky s červy i křupavé kobylky servírovali v Brně

Ochutnat sušené moučné červy s perníkem nebo zabalené v kokosových kuličkách měli v pátek odpoledne možnost odvážlivci v Brně. V nákupním centru totiž probíhala prezentace neobvyklých pokrmů, které připravila Marie Borkovcová z Mendelovy univerzity.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jika261

Všelijaká havěť

Před časem jsem ve Vaňkovce viděl takovouto ochutnávku a protože se má nejprve zkusit a pak kritizovat, tak jsem ochutnal. Červi mi moc nejeli, ale nebyli zas tak špatní. Zato cvrčci byli super. Zpočátku jsem je ochutnal na másle a pak už jen normálně vařené. Jo, a nejsem vegetarián, protože jsem měl pak večer k jídlu hovězí guláš z kližky s chlebem a pivem :-P;-D

+1/0
21.4.2012 16:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.