Diskuze

Řezníci už viděli videa z Afriky a chystají se na porážku krokodýlů

Maso z krokodýlů nilských vychovaných na Moravě by se už letos mohlo dostat na český trh. Agro Jevišovice totiž na přelomu dubna a května začne porážet velkou část svého chovu těchto plazů. "Řezníci už měli možnost zhlédnout instruktážní videa z krokodýlích farem z Afriky," řekl šéf firmy Antonín Kyjovský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R13o41m45a18n 20S50i70l23n37ý

25. 3. 2013 19:42

Porážet je bude Chaňa s Rylou. Z krokodýla boty, hlava stejku půl.

http://www.youtube.com/watch?v=XaEhINmpVHM

0 0
možnosti

No jistěěě - chlapi - měli jsme to v té brožuře ..........takže video a hurá na krokodýly ........... ach jo - Babiš se nezastaví před ničím - vše pro prachy - jen malou otázku  - ve které zemi EU nebo snad USA a další se chovají krokodýli na maso ???

To jen v Čecháčkově je možné vše - i anonymní akcie !

1 2
možnosti

M14a98r67e39k 10Š29i70m14o15n

25. 3. 2013 13:36

Instruktážní video musí stačit, nesmí se podcenit bezpečnost. Pokud se nestane nic vážné (třeba krokodýl někomu neukousne ruku nebo něco takového) po pár porážkách už to bude rutina.

0 0
možnosti

P53e88t57r 28B71o18c67e35k

24. 3. 2013 20:37

To je divný a drahý řetězec - aby vyrostl krokodýl musí se něčím krmit (kuřata, kusy skotu), aby mu vyrostla potrava musí se zase krmit nejlépe zeleným, které se zase musí někde vypěstovat... Tj. dojde k trojí výrobě než vznikne krokodýlí maso - náklady budou logicky poměrně vysoké. Nějak pochybuji že to maso za tu extrémní náročnost stojí ... Je to nakonec pořád jen krokodýl....

0 0
možnosti

Tak z clanku se zda ze to to krmi kuraty ktere se nehodi na normalni prodej a jinak by se likvidovaly. Ale on i chov bylozravcu je na zdroje extremne narocny - u masozravcu by to vetsim meritku bylo uplne neunosne...

2 0
možnosti

No...ani kuře, ani ryba. Ale dobrou chuť.

0 0
možnosti

M88a47r41e12k 87Š49i51m12o82n

25. 3. 2013 13:39

No paradoxně má fylogeneticky blíž ke kuřeti než k hadovi nebo ještěrce. Ale chuť bude mnohem víc ovlivněná tím, že žije ve vodním prostředí a krmí se masem, než genetickou příbuzností.

0 0
možnosti

Je to proti všem ekonomickým pravidlům. Masožravci se normálně neživí jinými masožravci, ale býložravci.

1 3
možnosti

Koukněte se doma pořádně do kurníku - mám pocit, že tam máte místo kuřat orly!

4 1
možnosti

Z70b11y19n18ě85k 90F56a15j44t

24. 3. 2013 15:31

Ani jsem nedočetl. Nejdřív brečí, jak je drahá kafina, aby brečel, kolik toho sežerou8-o8-o8-o

3 2
možnosti

Nad některými komentáři musím opravdu zakroutit hlavou. Co se týče chutě krokodýlího masa, tak je výtečné, nechápu, jak někdo může napsat, že je odporné! Asi ho akorát neuměl kuchař upravit. Krokodýlí maso, chované v zajetí, se dá chutí přirovnat ke kuřecímu s nádechem rybiny. Je jemné a světlé. 

A co je vám nechutného na popisu průběhu porážky???!! Vždyť je to normální činnost, která probíhá i u ostatních jatečných zvířat. Taky je Vám z toho na zvracení?? 

Jediné, z čeho je mi na zvracení je povaha českého národa..;-O

7 4
možnosti

Mně zase z takových, co si s prominutím s...ou do vlatního hnízda.

0 1
možnosti

Až celou planetu sežerem,začneme se žrát mezi sebou a až se všichni navzájem sežerem,tak ten poslední zhasne a pojde hladem.

2 0
možnosti

To jsou zase citlivky tady.

Clovek chova zvirata na maso, kuzi atd. Nevidim zadny rozdil v tom pouzit maso a kuzi z kravy nebo krokodyla. Proc diskriminovat kravu.

Taky nechapu co se nekterym nezda na popisu detailu. Proste takhle se porazka dela, jak to chcete delat lepe?

Vsichni co tady pisi jak je jim nazvraceni. Doufam ze pokazde, kdyz si date nekde v restauraci maso, tak se tam rovnou na talir pozvracite, protoze to prece bylo urcite porazeno na jatkach.

7 1
možnosti

Povídám!Chci do Vršovic!;-D

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

J34a22n 31D30r22á85b90e55k

24. 3. 2013 17:44

a ono to konské :D

0 0
možnosti