- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Porážet je bude Chaňa s Rylou. Z krokodýla boty, hlava stejku půl.
No jistěěě - chlapi - měli jsme to v té brožuře ..........takže video a hurá na krokodýly ........... ach jo - Babiš se nezastaví před ničím - vše pro prachy - jen malou otázku - ve které zemi EU nebo snad USA a další se chovají krokodýli na maso ???
To jen v Čecháčkově je možné vše - i anonymní akcie
Instruktážní video musí stačit, nesmí se podcenit bezpečnost. Pokud se nestane nic vážné (třeba krokodýl někomu neukousne ruku nebo něco takového) po pár porážkách už to bude rutina.
To je divný a drahý řetězec - aby vyrostl krokodýl musí se něčím krmit (kuřata, kusy skotu), aby mu vyrostla potrava musí se zase krmit nejlépe zeleným, které se zase musí někde vypěstovat... Tj. dojde k trojí výrobě než vznikne krokodýlí maso - náklady budou logicky poměrně vysoké. Nějak pochybuji že to maso za tu extrémní náročnost stojí ... Je to nakonec pořád jen krokodýl....
Tak z clanku se zda ze to to krmi kuraty ktere se nehodi na normalni prodej a jinak by se likvidovaly. Ale on i chov bylozravcu je na zdroje extremne narocny - u masozravcu by to vetsim meritku bylo uplne neunosne...
No...ani kuře, ani ryba. Ale dobrou chuť.
No paradoxně má fylogeneticky blíž ke kuřeti než k hadovi nebo ještěrce. Ale chuť bude mnohem víc ovlivněná tím, že žije ve vodním prostředí a krmí se masem, než genetickou příbuzností.
Je to proti všem ekonomickým pravidlům. Masožravci se normálně neživí jinými masožravci, ale býložravci.
Koukněte se doma pořádně do kurníku - mám pocit, že tam máte místo kuřat orly!
Ani jsem nedočetl. Nejdřív brečí, jak je drahá kafina, aby brečel, kolik toho sežerou
Nad některými komentáři musím opravdu zakroutit hlavou. Co se týče chutě krokodýlího masa, tak je výtečné, nechápu, jak někdo může napsat, že je odporné! Asi ho akorát neuměl kuchař upravit. Krokodýlí maso, chované v zajetí, se dá chutí přirovnat ke kuřecímu s nádechem rybiny. Je jemné a světlé.
A co je vám nechutného na popisu průběhu porážky???!! Vždyť je to normální činnost, která probíhá i u ostatních jatečných zvířat. Taky je Vám z toho na zvracení??
Jediné, z čeho je mi na zvracení je povaha českého národa..
Mně zase z takových, co si s prominutím s...ou do vlatního hnízda.
Až celou planetu sežerem,začneme se žrát mezi sebou a až se všichni navzájem sežerem,tak ten poslední zhasne a pojde hladem.
To jsou zase citlivky tady.
Clovek chova zvirata na maso, kuzi atd. Nevidim zadny rozdil v tom pouzit maso a kuzi z kravy nebo krokodyla. Proc diskriminovat kravu.
Taky nechapu co se nekterym nezda na popisu detailu. Proste takhle se porazka dela, jak to chcete delat lepe?
Vsichni co tady pisi jak je jim nazvraceni. Doufam ze pokazde, kdyz si date nekde v restauraci maso, tak se tam rovnou na talir pozvracite, protoze to prece bylo urcite porazeno na jatkach.