Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát

V kdysi slovutné brněnské restauraci Bohéma panoval tento týden opět Zdeněk Pohlreich, který už tam před dvěma lety natáčel pořad Ano, šéfe. Tehdejší majitelé poté zkrachovali s pořádnou ostudou téměř v přímém přenosu. Nová majitelka restaurace chce Bohémě vrátit dávnou slávu, s restaurací proto skládá "reparát".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A30l33e51s 75K91o30t60a57s14e68k 7502115236

Zden.Pohl. miluju, nicméně... celý článek mi příjde jako hodně špatná reklama... Zuzi, umíš to líp.. Tenhle článek je špatný.....

0/0
15.5.2013 2:54

M68a35r47t12i51n 93K95r34č96i38l 6880768678949

Bohéma bývala dobrá restaurace II.cenové skupiny.Chodili jsme tam po představení,když jsme dostali v hokně zadarmo lístky třeba na balet.Pivo za 3,50,večeře za 14,- Kčs.[>-]

+6/−1
11.5.2013 13:56

M83a90r24e76k 17Š89e59b38e62l36a 6514918581885

OMG... a vsechno bylo vsech a meli jsme se krasne...

0/0
28.8.2013 11:14

V34í42ť72a 50N73o12v61á68k 1898333445291

A teď tu o Karkulce ;-D (v jednu chvíli jsme měli objednáno 250 jídel)

+1/−13
10.5.2013 23:23

A44l59e81x30a10n80d94r 95K63o28s25t91k82a 5159396769206

250 jídel mi přijde dost i na restauraci velikosti podniku "na Spilce". Ale pokud to je bráno, jako že 250 různých kusů (nebo jak to vyjádřit) tedy polévka, nebo jídlo, nebo slaát atd, tak je to docela reálné, když se přihrne stovka hladových hostů. Ono to zní snadno, máte talíře v komínku, hrnec polévky a naběračku. Jenže pokud to není jako na skautském táboře, kde si jedlíci sami dojdou s talířem a postaví se do fronty, tak už jen 30 polévek dá zabrat. Přiměřeně nabrat, musí v tom být přiměřený obsah, ne jen voda nebo jen pevné, nalít na talíř, odložit, další, další, a ještě to přizdobit třeba petrželkou nebo vhodit opečené houstičky. A samozřejmě nic nerozbít, nepokecat atd. Jo a musí to být maximálně do pěti minut, máte 10 vteřin na jednu porci.. Poměrně nadlidský úkol.

+8/0
11.5.2013 1:29

P69e94t61r44a 66N70o70v86á95k27o77v70á 7508276724138

To znamená u 100 lidí dva a půl jídla na hosta. Co se vám na tom nezdá? Když dojdu a dám si polévku, jídlo a dezert, tak to jsou 3 chody, tedy 3 jídla. Ten vedle mě si to dá bez dezertu a jsme na těch dva a půl na hlavu. Pití nepočítám. Zdá se vám to jako nadhodnocené? Obzvlášť když přijdou televizí naschvál pozvaní hosté, kteří si najust dají ty tři chody, ne-li i předkrm, takže 4 na osobu? To je něco málo přes 60 lidí.

+3/−1
11.5.2013 12:22

A15l37b89e48r39t 90C31e57c98h16l 3140429911549

Těším se na nový Zdendův pořad R^

+7/0
10.5.2013 22:36

F77r48a42n52t96i50š39e89k 67F48u21k34a 3470451381353

Pohlreicha mám rád, za jeho obratnost ze slovy a vzácně kritické názory na české restauratérství. Prakticky ani u jednoho dílu Ano, šéfe se nenudíte. A i když to někdy bývá jen nadstavovaná senzace, opravdu to stojí za to.

Bohéma - no byla to hrůza.

Těším se na nové zvěsti.

Fanda Fukalů

+13/0
10.5.2013 20:32

P91e41t28r 73H14a44n88á58k 8461664896337

Já se právě u tohoto pořadu nudím. Stejné schéma , jen jiné obsazení. Příchod ZP do hospody - objednávka - všechno špatně - držení se za hlavu - že já se na to nevy... - udělat z majitele troubu - přes noc přestavět hospodu a vymalovat - zavedená jídla nahradit něčím " IN " - udělat PR na ulici - vidíte , že to jde - tak nashle - za měsíc opětovná návštěva - a pozor změna schématu !!! ... dám hvězdu (nedám hvězdu) . Furt dokola. Podobně to bylo i s pořadem Jste to , co jíte apod.Takže se na to už nedívám , ale asi se to někomu pořád líbí , takže to asi ještě vysílají.

0/0
18.5.2013 9:01







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.