Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát

V kdysi slovutné brněnské restauraci Bohéma panoval tento týden opět Zdeněk Pohlreich, který už tam před dvěma lety natáčel pořad Ano, šéfe. Tehdejší majitelé poté zkrachovali s pořádnou ostudou téměř v přímém přenosu. Nová majitelka restaurace chce Bohémě vrátit dávnou slávu, s restaurací proto skládá "reparát".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A10l70e24s 98K64o93t94a96s19e91k 7842625496

Zden.Pohl. miluju, nicméně... celý článek mi příjde jako hodně špatná reklama... Zuzi, umíš to líp.. Tenhle článek je špatný.....

0/0
15.5.2013 2:54

M16a48r25t63i76n 86K67r69č48i13l 6560238128629

Bohéma bývala dobrá restaurace II.cenové skupiny.Chodili jsme tam po představení,když jsme dostali v hokně zadarmo lístky třeba na balet.Pivo za 3,50,večeře za 14,- Kčs.[>-]

+6/−1
11.5.2013 13:56

M86a82r88e37k 43Š57e63b21e59l73a 6404168951155

OMG... a vsechno bylo vsech a meli jsme se krasne...

0/0
28.8.2013 11:14

V13í89ť92a 32N11o68v53á78k 1508933615731

A teď tu o Karkulce ;-D (v jednu chvíli jsme měli objednáno 250 jídel)

+1/−13
10.5.2013 23:23

A69l52e61x67a66n85d61r 41K17o23s30t63k51a 5149856949886

250 jídel mi přijde dost i na restauraci velikosti podniku "na Spilce". Ale pokud to je bráno, jako že 250 různých kusů (nebo jak to vyjádřit) tedy polévka, nebo jídlo, nebo slaát atd, tak je to docela reálné, když se přihrne stovka hladových hostů. Ono to zní snadno, máte talíře v komínku, hrnec polévky a naběračku. Jenže pokud to není jako na skautském táboře, kde si jedlíci sami dojdou s talířem a postaví se do fronty, tak už jen 30 polévek dá zabrat. Přiměřeně nabrat, musí v tom být přiměřený obsah, ne jen voda nebo jen pevné, nalít na talíř, odložit, další, další, a ještě to přizdobit třeba petrželkou nebo vhodit opečené houstičky. A samozřejmě nic nerozbít, nepokecat atd. Jo a musí to být maximálně do pěti minut, máte 10 vteřin na jednu porci.. Poměrně nadlidský úkol.

+8/0
11.5.2013 1:29

P51e33t69r90a 61N65o57v20á33k21o42v18á 7188416944758

To znamená u 100 lidí dva a půl jídla na hosta. Co se vám na tom nezdá? Když dojdu a dám si polévku, jídlo a dezert, tak to jsou 3 chody, tedy 3 jídla. Ten vedle mě si to dá bez dezertu a jsme na těch dva a půl na hlavu. Pití nepočítám. Zdá se vám to jako nadhodnocené? Obzvlášť když přijdou televizí naschvál pozvaní hosté, kteří si najust dají ty tři chody, ne-li i předkrm, takže 4 na osobu? To je něco málo přes 60 lidí.

+3/−1
11.5.2013 12:22

A68l87b20e58r90t 16C54e53c64h97l 3880699381799

Těším se na nový Zdendův pořad R^

+7/0
10.5.2013 22:36
Foto

F96r82a58n89t98i70š90e82k 17F86u14k57a 3420741291323

Pohlreicha mám rád, za jeho obratnost ze slovy a vzácně kritické názory na české restauratérství. Prakticky ani u jednoho dílu Ano, šéfe se nenudíte. A i když to někdy bývá jen nadstavovaná senzace, opravdu to stojí za to.

Bohéma - no byla to hrůza.

Těším se na nové zvěsti.

Fanda Fukalů

+13/0
10.5.2013 20:32

P98e81t35r 87H81a25n74á45k 8961454776267

Já se právě u tohoto pořadu nudím. Stejné schéma , jen jiné obsazení. Příchod ZP do hospody - objednávka - všechno špatně - držení se za hlavu - že já se na to nevy... - udělat z majitele troubu - přes noc přestavět hospodu a vymalovat - zavedená jídla nahradit něčím " IN " - udělat PR na ulici - vidíte , že to jde - tak nashle - za měsíc opětovná návštěva - a pozor změna schématu !!! ... dám hvězdu (nedám hvězdu) . Furt dokola. Podobně to bylo i s pořadem Jste to , co jíte apod.Takže se na to už nedívám , ale asi se to někomu pořád líbí , takže to asi ještě vysílají.

0/0
18.5.2013 9:01







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.