Diskuze

Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát

V kdysi slovutné brněnské restauraci Bohéma panoval tento týden opět Zdeněk Pohlreich, který už tam před dvěma lety natáčel pořad Ano, šéfe. Tehdejší majitelé poté zkrachovali s pořádnou ostudou téměř v přímém přenosu. Nová majitelka restaurace chce Bohémě vrátit dávnou slávu, s restaurací proto skládá "reparát".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zden.Pohl. miluju, nicméně... celý článek mi příjde jako hodně špatná reklama... Zuzi, umíš to líp.. Tenhle článek je špatný.....

0 0
možnosti

Bohéma bývala dobrá restaurace II.cenové skupiny.Chodili jsme tam po představení,když jsme dostali v hokně zadarmo lístky třeba na balet.Pivo za 3,50,večeře za 14,- Kčs.[>-]

6 1
možnosti

OMG... a vsechno bylo vsech a meli jsme se krasne...

0 0
možnosti

A teď tu o Karkulce ;-D (v jednu chvíli jsme měli objednáno 250 jídel)

1 13
možnosti

250 jídel mi přijde dost i na restauraci velikosti podniku "na Spilce". Ale pokud to je bráno, jako že 250 různých kusů (nebo jak to vyjádřit) tedy polévka, nebo jídlo, nebo slaát atd, tak je to docela reálné, když se přihrne stovka hladových hostů. Ono to zní snadno, máte talíře v komínku, hrnec polévky a naběračku. Jenže pokud to není jako na skautském táboře, kde si jedlíci sami dojdou s talířem a postaví se do fronty, tak už jen 30 polévek dá zabrat. Přiměřeně nabrat, musí v tom být přiměřený obsah, ne jen voda nebo jen pevné, nalít na talíř, odložit, další, další, a ještě to přizdobit třeba petrželkou nebo vhodit opečené houstičky. A samozřejmě nic nerozbít, nepokecat atd. Jo a musí to být maximálně do pěti minut, máte 10 vteřin na jednu porci.. Poměrně nadlidský úkol.

8 0
možnosti

Těším se na nový Zdendův pořad R^

7 0
možnosti

Pohlreicha mám rád, za jeho obratnost ze slovy a vzácně kritické názory na české restauratérství. Prakticky ani u jednoho dílu Ano, šéfe se nenudíte. A i když to někdy bývá jen nadstavovaná senzace, opravdu to stojí za to.

Bohéma - no byla to hrůza.

Těším se na nové zvěsti.

Fanda Fukalů

13 0
možnosti

P40e16t53r 62H36a23n60á17k

18. 5. 2013 9:01

Já se právě u tohoto pořadu nudím. Stejné schéma , jen jiné obsazení. Příchod ZP do hospody - objednávka - všechno špatně - držení se za hlavu - že já se na to nevy... - udělat z majitele troubu - přes noc přestavět hospodu a vymalovat - zavedená jídla nahradit něčím " IN " - udělat PR na ulici - vidíte , že to jde - tak nashle - za měsíc opětovná návštěva - a pozor změna schématu !!! ... dám hvězdu (nedám hvězdu) . Furt dokola. Podobně to bylo i s pořadem Jste to , co jíte apod.Takže se na to už nedívám , ale asi se to někomu pořád líbí , takže to asi ještě vysílají.

0 0
možnosti