- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Novolíšeňská, kapitola sama pro sebe.
("chodíme" na Čejkovickou)
To je hezké. Ale spíš by se mělo řešit ty jiné jídelny, kde je to humus a prostě asi nikdo nad tím nepřemýšlí, hlavně ve školkách, prostě kopírují jídelák snad 30 let pořád dokola. Když vidím, že za celý týden tam nemají vůbec ovoce, dělají pořád lahůdky který 90% dětí nejí... třeba takovou drožďovou polévku... no nic. Za ty prachy člověk nemůže asi nic moc chtít, ale proč to někde jde a někde ne teda?
tak zrovna droždovou polívku bych dal jednou za měsíc na jídelák do každé školy !
Jak může být vedoucí jídelny paní Žižlavská?
To je jak kdyby truhláře dělal p. Kovář, nebo lékaře dr. Zesnulý
Obdivuhodný pozorovací talent
Ono podobnou barvu má safra hodně jídel / omáček - ledvinky, játra, játrová omáčka, guláš, paprikáše bez smetany ...