- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co to je za bejkárnu - prodej žížal na kompostování? Odjakživa to funguje tak, že nahážeme bioodpad do díry, kde tleje a žížaly tam samy nalezou a množí se. Proč kupovat něco, o co se příroda postará sama?
A určitě tam samy nalezou v dostatečném množství? A budou kalifornské?
Tak jsem vdecny, ze ted muzu mit zahradku a svoji zeleninu. Sice ne moc, ale i tak. Rajcata, papriky, mrkev, salat, cibule a i se podaril poprvé zkouseny cesnek. Takove cerstve utrhnute rajce nad to není.
Ono úplně stačí když člověk nebude kupovat v marketech všecko co je v akci za pár kč.Taky je potřeba se trochu uskrovnit a nejíst salámy každej den.Zkusit vyrobit nějakou pomazánku.Maso taky nemusí být na stole 5x týdně.Pro lepší klobásku si jde dojít třeba do řeznictví,stejně jako pro maso.Pečivo lze taky koupit v malých prodejnách.Pro sýr taky nemusím do marketu.Zelenina jde i ze zahrádky i od drobných prodejců.
Ten Dejmek je dobrej, prej neutratí u nich člověk za blbosti jako v supermarketu. Akorát zapomněl dodat, že s jejich 100% maržemi utratí 3x tolik za 3x míň zboží, většinou kvalita není za tu cenu až tak zázračná a ještě stejně musí do toho supermarketu dokoupit zbytek věcí co oni zrovna nemají. S tou kvalitou mě pobavilo např. Sklizeno, když prodává salámy od Babiše, akorát ještě dráž než vedle v Bille....
u nas ve Sklizenu zadne salamy nemaji, max sunku a ta se rozhodne s tou v supermarketu srovnat neda