Diskuze

Šavlí už se neotvírá jen víno. Podívejte se na sabráž piva

O sabráži vína už hodně lidí minimálně slyšelo. Otevírat však šavlí nebo sekyrou pivo úplně běžnou záležitostí není. V Brně to předvedl na novém speciálu Starobrna mistr svého oboru Kamil Prokeš.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Docela mně někdy takoví lidé překvapí tím, jakou dokáží vymyslet kravinu. A čím větší kravina, tím je "světovější". :-/

0 0
možnosti
MZ

Tak nevím, jestli se mi tu láhev poté podaří vrátit :D

0 0
možnosti

Useknuti je trochu spatny vyraz (clovek si predstavi, ze savle pretne hrdlo lahve pricne), pri sabrazi se hrdlo vicemene urazi (tomu napomaha prave nutny tlak v lahvi), nastroj sjede po hrdle lahve a narazem do sklenene obruce hrdla ji za pomoci tlaku oddeli, proto se to da delat treba i zminenym popelnikem.

0 0
možnosti
DS

3x mistrem republiky... Takže pokud se to dělá každý rok, tak tu musí být více podobných mistrů republiky... Celou tuhle "sabráž" chápu jen jako okázale dát najevo, že na to mám nechat si u lahví setnout hrdlo... Jinak husaři NapoleonovY armády... A skutečně otevírali pivo nebo víno?

2 0
možnosti
DK