Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chobotnice, nebo kapr? Štědrý večer tráví stále víc lidí v restauraci

Štědrý večer většina lidí slaví doma, zároveň ale přibývá těch, kteří si jdou vychutnat slavnostní večeři do restaurace. Ty na jižní Moravě nenabízejí jen kapra, ale i gurmánské speciality, jako je salát z chobotnice nebo humří chlebíčky. Ceny jsou od tří set korun až do tisíců.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M78a83r29e27k 18T41o39m20á51š 9904345846627

Nakonec proč ne :-)

+1/0
23.12.2013 10:21

H44e88l12e91n60a 17K61a35v10k86o62v54á 5776473550396

Je to věc každého.U nás doma zase dělání salátu i kapra je součástí rodinných vánočních tradic.Vytáhneme porelán po prababičce,který používáme výhradně na Štědrý den a jsme rádi, že jsme společně v teple domova.

+3/0
23.12.2013 11:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.