Diskuze

Ze společné zabijačky si vinaři z Hustopečí odnesou každý čtyři tlačenky

Již po sedmé se hustopečtí vinaři sešli k tradiční zabijačce. Do díla se místní kamarádi z viniční trasy Turhandle pustili v sobotu už v sedm hodin ráno. Z více než 250 kilového prasete nepřišel vniveč ani kousek. Nechybělo víno z místních vinařství, na zahřátí se ovšem podávalo i něco tvrdšího.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toto je nejlepší zpráva na iDnes za posledního 1/2 roku.

0 0
možnosti

Hustopeče jsou skvělá vinařská obec, když jsem v ČR, tak jsem tam aspoň 1x měsíčně. Vinařská trasa Na Turhandlích má hodně krásných sklípků, spoustu sympatických vinařů a stejně tak výborného vína. R^

0 0
možnosti
Foto

Já myslel, že zabijačky nám Brusel zakázal. Jednu dobu se o tom hodně mluvilo, akorát si nepamatuju, jestli to bylo kvůli hygieně nebo kvůli týrání zvířat.

2 1
možnosti
VS

Dnes sem byl taky na zabijačce. Dobré, věru dobré. R^:-P

0 0
možnosti
VP

Závidět můžete tak maximálně hostům. Jinak je to pěkně blbá práce.

1 0
možnosti
KZ

K49a42r61e87l 58Z33a82c63e59k

28. 12. 2013 20:27

Prostě normální zabíjačka...:-/

4 0
možnosti
PS

dnes je to již asi vzácnost, maso bez vody a sanytru, emulgátorů...

1 0
možnosti