Diskuze

Jídlo za 56 korun na den a pacienta. Jihomoravské nemocnice šetří

Bílá káva, suché rohlíky a univerzální omáčky. Nemocniční strava je synonymem pro nepoživatelné jídlo. Jihomoravské nemocnice ale musí šetřit na všem, tedy i na jídle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Loni sem byl kvůli úrazu 14 dní ve špitále v Boskovicích a musím říct, že sem si na jídlo nestěžoval. Ale měl sem normální stravi, žádné diety.

0 0
možnosti
Foto

To už dlouho se v nemocnici podává UHO (univerzální hnědá omáčka).

0 0
možnosti
LZ

A co je na tom jídle tak ostudného? Co jedí doma? Kaviár a šáňo? Ať si spočítají, kolik by je toto stálo za ceny v obchodě-nestačili by se divit. Snídaně,oběd,večeře,na svačinu rohlík i dva a hrnek nebo víc mléka či bílé kávy.Myslím, že lidi ztratili soudnost-a k tomu denně povlečená postel, čistá noční košile či pyžamo, teplá voda,elektrika.....to už nejsme na 56 Kč, že?Rv

0 2
možnosti

To nic není to jste ještě neviděli jídlo v nemocnici v Českých Budějovicích to je tragedie tam žádná svačina neexistuje a k večeři dostanete jeden ubohý rohlík a pomalu procházející pomazánky a jogurty prostě tragedie..

1 0
možnosti
MW

ZRUŠIT JÍDLO a je klid!

0 1
možnosti
MW

teda jen dotované v nemocnici

0 0
možnosti
AL

No co, obrázky 2-4 zhruba odpovídají mému běžnému obědu/večeři, jenom to máslo prakticky nekupuji. Jestli mají za tu cenu i vařené jídlo, tak můžou být rádi. Když je člověku blbě, tak stejně za den sní tak půlku rohlíku.

5 1
možnosti
MK

Zdaleka ne všechno je jenom otázka peněz. Na některých základních školách jsou za velmi málo peněz dobré kuchařky a kuchaři schopni vykouzlit dětem chutné, zdravé a skvěle vypadající jídlo. Problém je, že v nemocničních kuchyních pracují "takykuchaři", v podstatě ti nejhorší z nejhorších, kteří by si v nějaké normální restauraci těžko hledali místo. Rv

3 0
možnosti
PM

Dobrej kuchař, který svoji práci nedělá jen z nutnosti do nemocnice vařit nepůjde.Stejně jako opravdu dobrý řemeslník nepůjde dělat do fabriky.

O dobrého kuchaře, který umí dělat a práce ho baví se hospodští poperou.V nemocnici nemůže zkoušet něco nového, vařit speciality, tvořit.Nemocniční kantýna je fabrika na žrádlo, žádná invence, normy, par jídel porad dokola

To už je lepší vařit ve školní jídelně, než v nemocnici.

2 0
možnosti
MS

Zajímalo by mně, jak vypadá strava ve věznici.

3 0
možnosti
RM

Vzhledem k tomu, že nikdo nesmí být podroben mučení a nelidskému zacházení, je ve věznicích strava podstatně lepší.

2 0
možnosti
JN

J53a82n 84N66o72v55á27k

3. 2. 2014 14:02

Tady všichni dělají jako kdyby bylo jídlo vrchol života a ne otravná činnost pro získání pár základních látek a energie. :-)

Pokud po něm tak toužíte a nemáte žádnou dietu, co vám ve velkém městě brání si ho objednat  http://www.foodpanda.cz/

1 2
možnosti
MK

a co kdyby pan pacient místo focení za jídlo platil jako platíme všichni ostatní, nechápu tu drzost, že si někdo stěžuje na jídlo zadarmo

3 5
možnosti
AK

A co nemocnice, která ještě před měsícem brala "na jídlo" deně stovku a pak měla tu drzost hrdě oznámit, že je to hnusné, ale co by člověk chtěl za 60 korun?

7 0
možnosti