- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdar Roberte, a já si říkal, kam ses ztratil...
Držím palce a snad se mi podaří zastavit
mam extazi!drzim jim palecky
kdyz nekdo neco dela rad, s laskou, je to proste poznat. Drzim pesti at se dari!
Forhaus vyzkouším, to se mi líbi. Ale stát na stojáka s doktory, právníky a zedníky, to můžu i na nádraží a tam to má atmosféru perfektní - originální, na nic si nehrají. Ovšem není to pro každého. Tohle čiší pozérstvím na sto honů
To je pozerství na první signální. Tím pádem počítám, že to má a bude mít úspěch..
Dáme svejch patnáct na stojáka, nebudem si dělat z žaludku rybník.
Já tomu pánovi prostě fandím...a ať mě konzumenti rádoby kvalitního "plzeňského" třeba ukamenují:)
Může být podnik, co potřebuje reklamu spamováním po diskusích, opravdu dobrý?
Rozhodně dobrý počin, blahopřeji zejména k možnosti mít před podnikem takovej virvál, to se nepovede každýmu.
Pán je místní, nebo jen hádá? Věřím tomu, že ve výčepu, kde si dá každý tak 2-3 pivka (déle stát nechce nebo ani nemůže ) bude menší řev než u podniku, kde se všichni zlejou jak čuňata...
Trochu mě překvapuje, jak se dnes pojmy "velký pivovar" a "europivo" staly téměř synonymy. Jako kdyby velké pivovary neuměly uvařit dobré pivo a uměly to jen ty malé. Důležitá je taky péče o pivo v hospodě, tam se jeho chuť dá ovlivnit víc jak v pivovaru. V podniku, jako je tento, je asi největší problém, že pivovar chce diktovat podmínky a zabrání tím střídání různých piv.
Jinak Na stojáka je dobrý podnik a určitě stojí za návštěvu. Zajímavá atmosféra a dobré pivečko. Co víc si přát.
Výroba piva ve velkých pivovarech je vlastně tok tekutiny výrobní linkou... tzv. ležák je od surovin po sud cca 24 hodin mezi 10tkou a 12tkou je rozdíl jen v jediném místě linky (množství kvasinek a teplota)
Tahle průmyslová výroba je fakt hnus... ono je veřejné tajemství, že například Gambrinus je vítězství chemiků nad zdravým rozumem... s tím už výčepní neudělá nic i kdyby pucoval trubky každou hodinu...
Na druhou stranu pivo například ze soukromého pivovaru v Harrachově, to je lahůdka. Využívají tepla sklárny, tank je přímo v hospodě... pivo výborné...
Skvělé, jen tak dál - to tady chybělo. Pár výčepů bývalo i za socialismu, a i když kultura tenkrát značně pokulhávala, hlavně co se čistoty týkalo, mělo to své kouzlo. Výčepy se hromadně po revoluci rušily, takže je dobře, že se k tomu navrací. A i samozřejmě s kulturou 21.století. Takže přeji hodně štěstí v podnikání . . . .