Diskuze

Europiva jsou pro mě mrtvá, říká majitel úspěšné pivnice Na stojáka

Robert Smejkal v Brně otevřel už druhý výčep Na stojáka. Ten první dennodenně plní Jakubské náměstí lidmi s půllitry piva od malých pivovarů. A Smejkal neskončil. Podniky bez židlí chce i v zahraničí a v centru Brna bude hrát divadlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdar Roberte, a já si říkal, kam ses ztratil... ;-)

Držím palce a snad se mi podaří zastavit R^

0 0
možnosti

mam extazi!drzim jim palecky VR^;-)

0 0
možnosti

kdyz nekdo neco dela rad, s laskou, je to proste poznat. Drzim pesti at se dari!

4 0
možnosti

Forhaus vyzkouším, to se mi líbi. Ale stát na stojáka s doktory, právníky a zedníky, to můžu i na nádraží a tam to má atmosféru perfektní - originální, na nic si nehrají. Ovšem není to pro každého. Tohle čiší pozérstvím na sto honů

0 0
možnosti

J24a59n 63S84o83u52k29u24p

23. 6. 2014 0:13

To je pozerství na první signální. Tím pádem počítám, že to má a bude mít úspěch..

0 0
možnosti

Dáme svejch patnáct na stojáka, nebudem si dělat z žaludku rybník.

0 0
možnosti

J91i98ř56í 54H52u40d71e61c

22. 6. 2014 21:34

Já tomu pánovi prostě fandím...a ať mě konzumenti rádoby kvalitního "plzeňského" třeba ukamenují:)

3 1
možnosti

Mám rád oboje.

0 0
možnosti
Foto

P42e80t39r 31Š35r89a69i17e97r

22. 6. 2014 18:38

Zkuste facebook.com/pivniklub300

0 0
možnosti

Může být podnik, co potřebuje reklamu spamováním po diskusích, opravdu dobrý?

0 0
možnosti

Rozhodně dobrý počin, blahopřeji zejména k možnosti mít před podnikem takovej virvál, to se nepovede každýmu.

1 1
možnosti
Foto

Pán je místní, nebo jen hádá? Věřím tomu, že ve výčepu, kde si dá každý tak 2-3 pivka (déle stát nechce nebo ani nemůže ;-)) bude menší řev než u podniku, kde se všichni zlejou jak čuňata...

3 0
možnosti

Trochu mě překvapuje, jak se dnes pojmy "velký pivovar" a "europivo" staly téměř synonymy. Jako kdyby velké pivovary neuměly uvařit dobré pivo a uměly to jen ty malé. Důležitá je taky péče o pivo v hospodě, tam se jeho chuť dá ovlivnit víc jak v pivovaru. V podniku, jako je tento, je asi největší problém, že pivovar chce diktovat podmínky a zabrání tím střídání různých piv. 

Jinak Na stojáka je dobrý podnik a určitě stojí za návštěvu. Zajímavá atmosféra a dobré pivečko. Co víc si přát.

1 0
možnosti
Foto

Výroba piva ve velkých pivovarech je vlastně tok tekutiny výrobní linkou... tzv. ležák je od surovin po sud cca 24 hodin :-P mezi 10tkou a 12tkou je rozdíl jen v jediném místě linky (množství kvasinek a teplota)

Tahle průmyslová výroba je fakt hnus... ono je veřejné tajemství, že například Gambrinus je vítězství chemiků nad zdravým rozumem... s tím už výčepní neudělá nic i kdyby pucoval trubky každou hodinu...

Na druhou stranu pivo například ze soukromého pivovaru v Harrachově, to je lahůdka. Využívají tepla sklárny, tank je přímo v hospodě... pivo výborné...

4 3
možnosti
Foto

Skvělé, jen tak dál - to tady chybělo. Pár výčepů bývalo i za socialismu, a i když kultura tenkrát značně pokulhávala, hlavně co se čistoty týkalo, mělo to své kouzlo. Výčepy se hromadně po revoluci rušily, takže je dobře, že se k tomu navrací. A i samozřejmě s kulturou 21.století. Takže přeji hodně štěstí v podnikání . . . .

0 1
možnosti