- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmmm, článek zaujal a i to, že peče z másla, já u másla taky zůstala, co se týče např. vánočního cukroví .. raději dávám přednost kvalitě a chuti a ne ceně .. i má rodina raději koupí margarin, než aby investovali :( já se řídím podle dědových receptů a pak je obdiv, jak to, že to mám lepší jak oni :-))
Tak tohle působí v dnešní době jako zjevení, ještě dnes se tam vyrážím podívat
Vřele doporučuji! Kolegyně donesla věnečky-byly božské! Prostě staré dobré poctivé české věnečky! Mňaaam!!
Když to tak čtu, tak si asi budu muset udělat z Plzně výlet a dojet to taky ochutnat
Víťo, držím ti pěsti! A 15 korun za zákusek není mnoho ani náhodou, Naopak, zákusek za 9 korun si nikd ynedám, protože to nemůže být dobré ani kvalitní...
Tady to přesně souvisí s tématem. Vysvětluje se tady, co je to cukrovinka ze supermarketu : - ))))
http://www.stream.cz/adost/10001707-chemicke-dorty-a-zakusky
Takhle vypadají potraviny v česku jako popelnici evropy.
Na Karláku v Praze je taky dobrá cukrárna či jak vidím spíše cukrářství, dorty jsou tam taky pečené přímo a i chlebíčky úžasné :-)
Se tam budu muset skočit podívat, doufám, že ji tam najdu
Znám podobnou cukrárničku v jednom malém městě.... Když tam jedeme, tak naše plány už automaticky zahrnují cukrárnu na náměstí Pečou tam podle receptů, které mají po dědovi (nebo pradědovi), který se učil ve Vídni u Sachra..... Sice jsou ty zákusky dražší, ale tááááááááák dobrý
V cukrářství jsem nebyl, ale podle rozhovoru je asi super a takových lidí by mělo být co nejvíc ve všech potravinářských odvětvích. Nejen co se týká kvality produktů, ale taky kvality člověka, který se o to stará.
90% cukrovinek v obchodech je vyrobených z rostlinných tuků a umělé hmoty.
vynikajici cukrarna a ty cheesecake.....
Chéze kchake se to píše správně... bylo to i v Prostřeno a tam je všechno pravda :-D :-D
Miluju sacher!!!