Diskuze

Holky ke mně chodí na tajňačku, říká kamioňák, který se stal cukrářem

Dvanáct let jezdil po Evropě s kamionem a snil o vlastním cukrářství. Loni si ho Vít Martinák v Brně otevřel. A škemrat o jeho zákusky podle starých receptů tam chodí zákazníci i v noci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hmmm, článek zaujal a i to, že peče z másla, já u másla taky zůstala, co se týče např. vánočního cukroví .. raději dávám přednost kvalitě a chuti a ne ceně .. i má rodina raději koupí margarin, než aby investovali :( já se řídím podle dědových receptů a pak je obdiv, jak to, že to mám lepší jak oni :-))

2 0
možnosti
PH

P58e58t82r 70H74o22r12n

13. 7. 2014 15:21

Tak tohle působí v dnešní době jako zjevení, ještě dnes se tam vyrážím podívat R^R^R^

5 0
možnosti
RH

Vřele doporučuji! Kolegyně donesla věnečky-byly božské! Prostě staré dobré poctivé české věnečky! Mňaaam!!;-)

1 0
možnosti
VT

Když to tak čtu, tak si asi budu muset udělat z Plzně výlet a dojet to taky ochutnat

5 0
možnosti
Foto

Víťo, držím ti pěsti! A 15 korun za zákusek není mnoho ani náhodou, Naopak, zákusek za 9 korun si nikd ynedám, protože to nemůže být dobré ani kvalitní...

4 0
možnosti
MM

Tady to přesně souvisí s tématem. Vysvětluje se tady, co je to cukrovinka ze supermarketu : - ))))

http://www.stream.cz/adost/10001707-chemicke-dorty-a-zakusky

0 0
možnosti
HK

Na Karláku v Praze je taky dobrá cukrárna či jak vidím spíše cukrářství, dorty jsou tam taky pečené přímo a i chlebíčky úžasné :-)

2 0
možnosti
Foto

Se tam budu muset skočit podívat, doufám, že ji tam najdu ;-D

4 0
možnosti
Foto

Znám podobnou cukrárničku v jednom malém městě.... Když tam jedeme, tak naše plány už automaticky zahrnují cukrárnu na náměstí :-) Pečou tam podle receptů, které mají po dědovi (nebo pradědovi), který se učil ve Vídni u Sachra..... Sice jsou ty zákusky dražší, ale tááááááááák dobrý ;-D;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti
MM

Kde? prozradíš?

1 0
možnosti
MM

V cukrářství jsem nebyl, ale podle rozhovoru je asi super a takových lidí by mělo být co nejvíc ve všech potravinářských odvětvích. Nejen co se týká kvality produktů, ale taky kvality člověka, který se o to stará.

90% cukrovinek v obchodech je vyrobených z rostlinných tuků a umělé hmoty.

11 0
možnosti
MH

vynikajici cukrarna a ty cheesecake.....

2 1
možnosti
JR

J57a73k77u24b 46R57ý13d42l

12. 7. 2014 14:15

Chéze kchake se to píše správně... bylo to i v Prostřeno a tam je všechno pravda :-D :-D

Miluju sacher!!!

2 0
možnosti