Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nespokojený host napadl v restauraci kuchaře. Dlouho čekal na klobásu

Hlad a netrpělivost dohnaly ve středu večer šestatřicetiletého muže k napadení zaměstnance jedné z brněnských restaurací. Podle svědků rozlítilo agresivního hosta příliš dlouhé čekání na objednanou klobásu. Kuchaři poranil koleno. Případem se zabývají policisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L12i31b28o72r 23T44e43s75a21ř 9577276223972

no to jsou klobásy...

0/0
31.7.2014 13:03

J98o39s76e83f 75Š25e62m52e27l63í80k 7179311420207

Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!? 8-o

0/0
31.7.2014 12:39

M13a87r75t21i12n 11H47a61l21i74l67o84v12i92č 3733555553779

Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.

0/0
21.7.2014 16:16

L15i79b95o70r 33T96e98s32a25ř 9837676463642

podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel ;-)

0/0
31.7.2014 13:05

J91a11n 32Š71e33s81t16á20k 3968619769644

"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem."  Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá;-D

+1/−1
20.7.2014 12:28

R19o18m40a59n 58M52r18ó35z39e25k 8627248411632

Snad.

0/0
31.7.2014 9:44

A77u21g78u84s62t 93F74o19r75m83á79n30e50k 6735489670176

Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.

0/−1
18.7.2014 14:46

M27a28r16e24k 88F68l71e66k41a59č 1217352750471

v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

+2/0
17.7.2014 13:09

M17a40r68e13k 93F40l22e97k81a88č 1987422550791

já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra

0/0
17.7.2014 13:10

J37a11n 43R85i71c17h44t95e35r 4481880526175

Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror;-D.

+3/0
17.7.2014 11:42

F27r31a44n63t82i98š45e71k 89L80u69f54t 5367949294456

Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia

http://www.hybernia.cz/poledni-menu-1-10.html

+1/0
17.7.2014 12:03

P26e24t55r 22B90r39o39ž 5254348639673

když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)

+3/0
17.7.2014 11:37

K13a21r14e30l 24U51r33b93a76n 2464354261429

Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.

+2/−5
17.7.2014 11:00

P20e17t46r 30S73v41o44b22o25d59a 7182331424

Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni. R^

+10/−1
17.7.2014 11:02

M39a25r87e90k 29F38l29e40k42a60č 1847602550131

v bývalé restauraci Morava v Ostravě porubě u rondelu si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

0/0
17.7.2014 13:04

F13r11a52n98t90i97š23e12k 83L91u19f51t 5927289554866

Hosta chápu

+1/0
17.7.2014 10:48

H61o95n95z80a 21F17o15r84m27a95n 3950119762559

Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl. 8-o

+6/−2
17.7.2014 10:50

P60a68v27e37l 41S20v72í60t26i34l 4293373409

Zřejmě byste to řešil stejně že ?

0/0
17.7.2014 10:58

F95r81a76n45t11i84š54e98k 88L63u73f90t 5947949664806

Ne, ani Honza Forman to nepochopil

+1/0
17.7.2014 11:01

M94i12r21e34k 37T40u49r33e64č85e44k 4243112790702

Mozna si z neho schvalne delali srandu, ze si neobjednal staik nebo kaviar a tak ho natahovali s klobasou. Vzdyt jinak musi byt klobasa hotova za 3 minuty...

+3/−3
17.7.2014 10:29

M61i83r75e19k 13T49u59r94e26č31e56k 4713152530462

...steak...

0/0
17.7.2014 10:30

P46a25v15e78l 30Z32a17t12l13o64u41k53a80l 7241499402977

"staik"? Takhle se to píše v Brně? :)

+3/0
17.7.2014 10:31

M18a91r22t16i28n 84M62a40i44k17s94n13a80r 3674443798282

Jestli mela byt grilovana, tak bych tomu neco malo pridal :)

+1/0
17.7.2014 12:46

T49o29m18á31š 58T48a53t81í72č53e71k 5950782790758

Nemáš pravdu. Za 3 minutu nemáš Ani vídeňské párek, pokud chceš, aby byl pěkně prohřáté - a nepraskl. Klobásy ve stylu poctivá ostrava (kde jsou ty časy!), jak só tlustý, taky aby byly prohřátý aji vevnitř - abys neměl okrajovou vrstvu teplou a prostředek sotva vlažné - potřebujó taktéž pomaloučké ohřev, které po vytažení z ledničky zabere doslova a dopísmene 20 min. Tak docílíš toho, že ta klobása začne ve svým střevě vřít, což ji dělá nejen krásně teplou po dobu celé konzumace, ale rozvine to i její vůni. 

Práce kvapná málo plátná. ;-)

0/0
10.8.2014 1:46

H90o58n62z22a 41F39o27r39m51a48n 3850259222989

Nj, každou společnost dělí od anarchie dvě jídla.

+1/0
17.7.2014 10:24

P31a95v95e73l 61Z74a30t31l75o59u53k67a34l 7541409902437

"Restaurace U Nudléééé? Jo nazdar, Lojzo, ty kluku, to je dost že voláš..." "Pane vrchní, tak to pivo snad...?" "Jo tak, toho si nevšímej, to tady jeden zlobí s pivem pořád..."

+5/0
17.7.2014 10:19

M65i37c28h21a32l 15P32í47c87h32a 4885653811726

ve ctvrtek vecer? to je iFofr jasnovidec, nebo dodava tyto uzasne zpravy s takovym zpozdenim?

+5/0
17.7.2014 10:16

O33n40d82ř51e57j 74Š32r26u15b55a69ř 1815131675726

Recyklace ilustracnich foto je opravdu usmevna

+2/0
17.7.2014 10:13

M15a71r98t60i14n 29N87o93v86o98t90n73ý 8359734527414

Už fakt, že šlo o klobásu, hodně napovídá o tom, jaká to byla "restaurace" a jaký týpek asi byl ten host :-)

+3/−2
17.7.2014 10:05

L64i93b86o30r 37F50o13l82t26ý21n48e31k 2716505507124

Není nutné, třeba v Taverně na Lesné mají výbornou grilovanou kobásu a rád si ji dám, když mám jen chuť na něco menšího. A přitom tam také pravidelně chodím na jídlo, takže ne, nevypovídá to o ničem.

+1/0
17.7.2014 14:52

I63v74a81n 59H89o15l76a52s 5447467948517

Někdo má tu orientaci ve světě hodně jednoduchou. Jen se pak nesmí divit, když každou chvíli narazí do něčeho, co neodpovídá jeho rozlišovacím schopnostem.

+2/0
17.7.2014 15:28

T65o10m95á52š 61T24a15t87í25č46e45k 5640682250438

Jsi zřejmě BFU a hospody znáš jen zvenčí. Putyky, kde se čepuje samosew a jediný teplý jídlo je ohřátá klobása, ty nezaměstnávají kuchaře. Tam to dělá výčepní bokem. :-/

0/0
10.8.2014 1:34

V92i80k65t31o46r 58K88u19č60e91r92a 5519586266431

Nějak se nám rozmáhá řešit vše pěstmi.

+4/0
17.7.2014 10:04

J84a90k54u60b 27Š25p24r95i69n57g45e62r 9851272392

Nerozmáhá, jen se o tom více píše.

0/0
17.7.2014 10:36

A27u89g73u70s83t 71F78o24r58m92á76n89e45k 6605689720556

Třeba to po dobrém ani nejde.

0/0
18.7.2014 14:48

J70i80n60d54ř19i17c97h 27H78a83n95z73a11l95í13k 9913316736126

no, v ceskejch restauracich by si to kolikrat personal zaslouzil....jednu do d....

+6/−1
17.7.2014 9:51

E76l86i41š71k15a 75K94u67č50e35r77o45v10á 1846888907149

jo, hlad je sfiňa :-D

+9/0
17.7.2014 9:36

L65u83k17á82š 75S53l14á86n82s50k57ý 4961733977246

Magoři, kteří svoji agresivitu řeší pěstmi jiných lidí místo aby si šli třeba sportovně zaboxovat.

Když bych nepřiměřeně dlouhočekal na jídlo v restauraci, tak se prostě zvednu a odejdu, resp. to ještě oznámím obsluze co a jak a proč.

+16/0
17.7.2014 9:35

J85i66n94d68ř39i18c54h 77M23i49t56t91e10r 6481940873223

V boxu by ale mohli narazit na rovnocenného nebo i lepšího soupeře. To může být pro tyto lidi problém.

+7/0
17.7.2014 10:09





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.