Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nespokojený host napadl v restauraci kuchaře. Dlouho čekal na klobásu

Hlad a netrpělivost dohnaly ve středu večer šestatřicetiletého muže k napadení zaměstnance jedné z brněnských restaurací. Podle svědků rozlítilo agresivního hosta příliš dlouhé čekání na objednanou klobásu. Kuchaři poranil koleno. Případem se zabývají policisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L25i13b76o28r 36T20e37s94a11ř 9297506133612

no to jsou klobásy...

0/0
31.7.2014 13:03

J76o16s11e39f 66Š48e79m29e75l65í73k 7439821370267

Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!? 8-o

0/0
31.7.2014 12:39

M26a82r37t26i69n 30H59a54l64i11l80o43v49i57č 3343165733429

Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.

0/0
21.7.2014 16:16

L93i68b62o14r 38T50e48s48a49ř 9757326573512

podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel ;-)

0/0
31.7.2014 13:05

J69a46n 93Š21e73s12t33á29k 3338609469794

"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem."  Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá;-D

+1/−1
20.7.2014 12:28

R78o21m82a77n 47M42r26ó26z18e76k 8637838311242

Snad.

0/0
31.7.2014 9:44

A74u21g41u79s21t 16F25o34r57m84á96n86e86k 6225619680916

Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.

0/−1
18.7.2014 14:46

M44a42r79e76k 14F67l68e37k92a53č 1197192530301

v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

+2/0
17.7.2014 13:09

M84a44r19e28k 12F14l57e48k15a98č 1677152670531

já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra

0/0
17.7.2014 13:10

J89a56n 29R38i30c63h12t24e39r 4781410416635

Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror;-D.

+3/0
17.7.2014 11:42

F75r52a46n86t41i14š74e86k 43L66u36f26t 5587729424376

Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia

http://www.hybernia.cz/poledni-menu-1-10.html

+1/0
17.7.2014 12:03

P31e38t97r 68B11r32o34ž 5104298619333

když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)

+3/0
17.7.2014 11:37

K90a63r79e17l 14U71r35b26a17n 2504334251679

Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.

+2/−5
17.7.2014 11:00

P79e21t85r 80S41v94o63b36o84d64a 7662451144

Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni. R^

+10/−1
17.7.2014 11:02

M19a35r76e83k 45F63l17e13k55a34č 1197742720451

v bývalé restauraci Morava v Ostravě porubě u rondelu si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

0/0
17.7.2014 13:04

F50r68a70n12t15i30š57e44k 84L64u53f87t 5437799914956

Hosta chápu

+1/0
17.7.2014 10:48

H10o52n32z48a 15F88o21r96m24a55n 3400319262149

Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl. 8-o

+6/−2
17.7.2014 10:50

P81a35v16e84l 87S63v48í24t96i74l 4113143149

Zřejmě byste to řešil stejně že ?

0/0
17.7.2014 10:58

F29r48a59n98t62i24š22e53k 27L78u72f91t 5287309654226

Ne, ani Honza Forman to nepochopil

+1/0
17.7.2014 11:01

M92i33r42e87k 54T42u37r83e60č54e84k 4203212880832

Mozna si z neho schvalne delali srandu, ze si neobjednal staik nebo kaviar a tak ho natahovali s klobasou. Vzdyt jinak musi byt klobasa hotova za 3 minuty...

+3/−3
17.7.2014 10:29

M33i17r24e20k 92T20u36r91e70č26e50k 4673232610662

...steak...

0/0
17.7.2014 10:30

P19a90v55e95l 76Z19a88t20l80o85u59k15a65l 7341409602987

"staik"? Takhle se to píše v Brně? :)

+3/0
17.7.2014 10:31

M42a67r60t13i43n 95M57a96i82k40s32n61a61r 3714213428922

Jestli mela byt grilovana, tak bych tomu neco malo pridal :)

+1/0
17.7.2014 12:46

T41o32m53á12š 96T37a37t40í15č30e81k 5380502420648

Nemáš pravdu. Za 3 minutu nemáš Ani vídeňské párek, pokud chceš, aby byl pěkně prohřáté - a nepraskl. Klobásy ve stylu poctivá ostrava (kde jsou ty časy!), jak só tlustý, taky aby byly prohřátý aji vevnitř - abys neměl okrajovou vrstvu teplou a prostředek sotva vlažné - potřebujó taktéž pomaloučké ohřev, které po vytažení z ledničky zabere doslova a dopísmene 20 min. Tak docílíš toho, že ta klobása začne ve svým střevě vřít, což ji dělá nejen krásně teplou po dobu celé konzumace, ale rozvine to i její vůni. 

Práce kvapná málo plátná. ;-)

0/0
10.8.2014 1:46

H59o25n37z61a 62F34o50r39m51a61n 3790609902379

Nj, každou společnost dělí od anarchie dvě jídla.

+1/0
17.7.2014 10:24

P50a62v97e53l 93Z23a96t67l67o20u24k58a15l 7161689272907

"Restaurace U Nudléééé? Jo nazdar, Lojzo, ty kluku, to je dost že voláš..." "Pane vrchní, tak to pivo snad...?" "Jo tak, toho si nevšímej, to tady jeden zlobí s pivem pořád..."

+5/0
17.7.2014 10:19

M61i57c92h20a29l 16P60í26c65h79a 4685283611676

ve ctvrtek vecer? to je iFofr jasnovidec, nebo dodava tyto uzasne zpravy s takovym zpozdenim?

+5/0
17.7.2014 10:16

O84n75d59ř54e38j 54Š87r86u43b21a65ř 1125391925946

Recyklace ilustracnich foto je opravdu usmevna

+2/0
17.7.2014 10:13

M23a35r80t46i55n 21N43o98v74o91t69n86ý 8339864627794

Už fakt, že šlo o klobásu, hodně napovídá o tom, jaká to byla "restaurace" a jaký týpek asi byl ten host :-)

+3/−2
17.7.2014 10:05

L12i86b50o94r 96F47o30l91t66ý46n33e12k 2146335847944

Není nutné, třeba v Taverně na Lesné mají výbornou grilovanou kobásu a rád si ji dám, když mám jen chuť na něco menšího. A přitom tam také pravidelně chodím na jídlo, takže ne, nevypovídá to o ničem.

+1/0
17.7.2014 14:52

I94v24a35n 85H73o14l35a86s 5487307488207

Někdo má tu orientaci ve světě hodně jednoduchou. Jen se pak nesmí divit, když každou chvíli narazí do něčeho, co neodpovídá jeho rozlišovacím schopnostem.

+2/0
17.7.2014 15:28

T38o79m95á27š 56T86a77t48í59č90e17k 5720402820978

Jsi zřejmě BFU a hospody znáš jen zvenčí. Putyky, kde se čepuje samosew a jediný teplý jídlo je ohřátá klobása, ty nezaměstnávají kuchaře. Tam to dělá výčepní bokem. :-/

0/0
10.8.2014 1:34

V34i28k75t62o51r 88K64u63č48e91r67a 5649756116751

Nějak se nám rozmáhá řešit vše pěstmi.

+4/0
17.7.2014 10:04

J89a71k60u80b 71Š28p36r93i32n18g16e38r 9181262752

Nerozmáhá, jen se o tom více píše.

0/0
17.7.2014 10:36

A75u93g66u41s94t 13F50o94r29m44á75n38e16k 6615919480846

Třeba to po dobrém ani nejde.

0/0
18.7.2014 14:48

J80i93n25d16ř95i49c21h 47H53a55n57z35a56l66í55k 9563196836506

no, v ceskejch restauracich by si to kolikrat personal zaslouzil....jednu do d....

+6/−1
17.7.2014 9:51

E88l10i16š19k58a 75K56u40č76e97r91o27v93á 7129532453683

jo, hlad je sfiňa :-D

+9/0
17.7.2014 9:36

L41u93k80á78š 59S44l54á90n12s51k72ý 4851493807496

Magoři, kteří svoji agresivitu řeší pěstmi jiných lidí místo aby si šli třeba sportovně zaboxovat.

Když bych nepřiměřeně dlouhočekal na jídlo v restauraci, tak se prostě zvednu a odejdu, resp. to ještě oznámím obsluze co a jak a proč.

+16/0
17.7.2014 9:35

J15i44n38d11ř40i15c25h 98M85i90t44t90e22r 6781580433393

V boxu by ale mohli narazit na rovnocenného nebo i lepšího soupeře. To může být pro tyto lidi problém.

+7/0
17.7.2014 10:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.