Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nespokojený host napadl v restauraci kuchaře. Dlouho čekal na klobásu

Hlad a netrpělivost dohnaly ve středu večer šestatřicetiletého muže k napadení zaměstnance jedné z brněnských restaurací. Podle svědků rozlítilo agresivního hosta příliš dlouhé čekání na objednanou klobásu. Kuchaři poranil koleno. Případem se zabývají policisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L42i45b68o31r 97T69e14s26a68ř 9867706373842

no to jsou klobásy...

0/0
31.7.2014 13:03

J63o59s31e90f 52Š15e28m37e45l67í58k 7539241820217

Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!? 8-o

0/0
31.7.2014 12:39

M91a74r24t14i58n 38H31a26l10i72l29o36v31i86č 3423195563959

Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.

0/0
21.7.2014 16:16

L70i47b36o55r 36T27e68s34a28ř 9247176323632

podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel ;-)

0/0
31.7.2014 13:05

J49a25n 89Š42e56s94t95á23k 3798149319984

"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem."  Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá;-D

+1/−1
20.7.2014 12:28

R73o52m41a98n 11M24r79ó25z43e66k 8857508541472

Snad.

0/0
31.7.2014 9:44

A68u77g40u68s96t 96F85o64r95m72á80n71e52k 6765989110746

Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.

0/−1
18.7.2014 14:46

M55a50r15e28k 94F81l86e24k16a18č 1827332800331

v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

+2/0
17.7.2014 13:09

M56a16r49e57k 53F12l73e61k12a75č 1657762120371

já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra

0/0
17.7.2014 13:10

J42a18n 72R66i66c83h74t30e91r 4281720226735

Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror;-D.

+3/0
17.7.2014 11:42

F24r20a70n58t87i89š57e89k 29L30u92f61t 5277799524766

Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia

http://www.hybernia.cz/poledni-menu-1-10.html

+1/0
17.7.2014 12:03

P52e25t28r 25B19r22o78ž 5754748599233

když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)

+3/0
17.7.2014 11:37

K65a71r41e29l 64U35r39b60a86n 2874654941289

Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.

+2/−5
17.7.2014 11:00

P24e47t83r 27S53v46o73b32o57d50a 7492501294

Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni. R^

+10/−1
17.7.2014 11:02

M96a55r98e10k 58F78l22e25k96a75č 1627572600421

v bývalé restauraci Morava v Ostravě porubě u rondelu si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

0/0
17.7.2014 13:04

F61r53a23n25t65i37š61e30k 90L97u40f90t 5567169764916

Hosta chápu

+1/0
17.7.2014 10:48

H49o82n77z25a 83F20o62r40m87a64n 3450489112329

Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl. 8-o

+6/−2
17.7.2014 10:50

P86a50v90e87l 22S88v95í95t35i35l 4623693939

Zřejmě byste to řešil stejně že ?

0/0
17.7.2014 10:58

F77r18a60n48t30i67š90e98k 69L18u77f63t 5457689134616

Ne, ani Honza Forman to nepochopil

+1/0
17.7.2014 11:01

M35i48r96e83k 52T95u18r13e16č25e88k 4783592860812

Mozna si z neho schvalne delali srandu, ze si neobjednal staik nebo kaviar a tak ho natahovali s klobasou. Vzdyt jinak musi byt klobasa hotova za 3 minuty...

+3/−3
17.7.2014 10:29

M88i58r56e92k 46T20u55r84e98č80e63k 4953512300782

...steak...

0/0
17.7.2014 10:30

P43a35v59e36l 32Z72a37t30l95o92u65k64a39l 7271619742207

"staik"? Takhle se to píše v Brně? :)

+3/0
17.7.2014 10:31

M89a58r90t81i55n 19M55a68i87k37s50n98a52r 3254543178642

Jestli mela byt grilovana, tak bych tomu neco malo pridal :)

+1/0
17.7.2014 12:46

T93o19m45á33š 36T54a66t85í29č71e49k 5260892290698

Nemáš pravdu. Za 3 minutu nemáš Ani vídeňské párek, pokud chceš, aby byl pěkně prohřáté - a nepraskl. Klobásy ve stylu poctivá ostrava (kde jsou ty časy!), jak só tlustý, taky aby byly prohřátý aji vevnitř - abys neměl okrajovou vrstvu teplou a prostředek sotva vlažné - potřebujó taktéž pomaloučké ohřev, které po vytažení z ledničky zabere doslova a dopísmene 20 min. Tak docílíš toho, že ta klobása začne ve svým střevě vřít, což ji dělá nejen krásně teplou po dobu celé konzumace, ale rozvine to i její vůni. 

Práce kvapná málo plátná. ;-)

0/0
10.8.2014 1:46

H62o11n30z40a 39F29o52r53m13a26n 3760139482919

Nj, každou společnost dělí od anarchie dvě jídla.

+1/0
17.7.2014 10:24

P55a93v22e49l 83Z19a96t79l10o54u34k63a36l 7881339352957

"Restaurace U Nudléééé? Jo nazdar, Lojzo, ty kluku, to je dost že voláš..." "Pane vrchní, tak to pivo snad...?" "Jo tak, toho si nevšímej, to tady jeden zlobí s pivem pořád..."

+5/0
17.7.2014 10:19

M48i21c59h78a82l 61P52í85c33h64a 4885913791336

ve ctvrtek vecer? to je iFofr jasnovidec, nebo dodava tyto uzasne zpravy s takovym zpozdenim?

+5/0
17.7.2014 10:16

O37n89d81ř80e78j 93Š32r77u79b84a53ř 1145491395836

Recyklace ilustracnich foto je opravdu usmevna

+2/0
17.7.2014 10:13

M94a88r26t23i92n 50N17o98v80o94t24n38ý 8879414327734

Už fakt, že šlo o klobásu, hodně napovídá o tom, jaká to byla "restaurace" a jaký týpek asi byl ten host :-)

+3/−2
17.7.2014 10:05

L25i21b62o54r 39F98o98l50t54ý26n53e87k 2816975967174

Není nutné, třeba v Taverně na Lesné mají výbornou grilovanou kobásu a rád si ji dám, když mám jen chuť na něco menšího. A přitom tam také pravidelně chodím na jídlo, takže ne, nevypovídá to o ničem.

+1/0
17.7.2014 14:52

I48v46a92n 80H93o12l63a19s 5447497748807

Někdo má tu orientaci ve světě hodně jednoduchou. Jen se pak nesmí divit, když každou chvíli narazí do něčeho, co neodpovídá jeho rozlišovacím schopnostem.

+2/0
17.7.2014 15:28

T97o98m17á48š 91T53a30t40í34č28e30k 5500582270248

Jsi zřejmě BFU a hospody znáš jen zvenčí. Putyky, kde se čepuje samosew a jediný teplý jídlo je ohřátá klobása, ty nezaměstnávají kuchaře. Tam to dělá výčepní bokem. :-/

0/0
10.8.2014 1:34

V51i94k89t54o91r 22K25u41č79e92r85a 5799446276591

Nějak se nám rozmáhá řešit vše pěstmi.

+4/0
17.7.2014 10:04

J89a29k64u59b 75Š73p28r54i79n43g16e53r 9861172212

Nerozmáhá, jen se o tom více píše.

0/0
17.7.2014 10:36

A73u59g53u53s46t 94F91o53r83m35á15n85e91k 6175229590436

Třeba to po dobrém ani nejde.

0/0
18.7.2014 14:48

J59i89n11d69ř59i38c61h 63H74a30n71z10a22l78í19k 9863916846746

no, v ceskejch restauracich by si to kolikrat personal zaslouzil....jednu do d....

+6/−1
17.7.2014 9:51

E16l83i72š16k53a 34K71u15č91e48r23o68v87á 7359932923523

jo, hlad je sfiňa :-D

+9/0
17.7.2014 9:36

L57u30k72á88š 92S24l83á40n26s33k22ý 4351913167826

Magoři, kteří svoji agresivitu řeší pěstmi jiných lidí místo aby si šli třeba sportovně zaboxovat.

Když bych nepřiměřeně dlouhočekal na jídlo v restauraci, tak se prostě zvednu a odejdu, resp. to ještě oznámím obsluze co a jak a proč.

+16/0
17.7.2014 9:35

J29i29n74d68ř53i15c37h 63M16i14t89t58e82r 6811570403333

V boxu by ale mohli narazit na rovnocenného nebo i lepšího soupeře. To může být pro tyto lidi problém.

+7/0
17.7.2014 10:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.