- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!?
Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.
podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel
"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem." Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá
Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.
v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole
já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra
Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror.
Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia
když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)
Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.
Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni.
Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl.