- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ryba smrdi od hlavy. Otec Martina Baracka, jakozto hlava rodiny, snad uz seka latinu a Martinovi do toho moc nekeca=) Kez zamestnanci Ocean 48 nedopadnou jak zamestnanci z firmy Medag.
nemaj espadu pretu? nebo rovnou filety z ni.. bych si pro ni zajel klidne az z liberce
nic vam nebrani jim napsat :) verim, ze ji sehnat dokazou... otazkou uz je pouze cena
Kolik stoji to patecni grilovani? Nikde jsem se to nedocetl... ani na jejich strankach.
cena je pokaždé jiná, podle toho, co zrovna připraví, tak 100 - 150 Kč za porci...
Nakupju na Minské tak 1x měsíčně už 2 roky (není to úplná láce), jednou jsem byl na grilování. Super místo, fakt dobrý ryby (v porovnání s hypermarkety a Makrem, jiné srovnání nemám) a fajn prodávající. Nezažil jsem tam fronty (až na to grilování), můžete se poradit o úpravě atd., příjemný místo.
Pointa: z nákupu, byť nebývá levný, mám dobrý pocit a rád se vracím. A to se mi nestává často...
A conašepstruhy, štiky, candáty...ty by neprodali? Mořské ryby a potvory moc nemusím....
Já je zase můžu všechny - z potoka aji z oceánu. No ale proč by neměli prodávat mořský, když sladkovodní mají svou dobře zavedenou síť (hlavně na lontech jezdí jeden rybář za druhým - tovární cena, nabídka široká). Ony totiž ty výborně dostupný sladkovodní, to je úplně jiná kategorie jídla, klidně bych mezi tím rozlišoval stejně jako mezi bílým a červeným masem.
A cena? Nelžeme si 90% lidí kouká na cenu a až pak na čerstvost. Ale kupovat kilo rybího masa za 350 - 490,- kč/kg je fakt síla. Potom ať se nikdo nediví, že lidi nejedí rybí maso (čerstvé). Když vidím dokument, kde přímořské státy doslova plundrují moře, je to zadarmo, je to jejich, a pak to neprodají a krmí s tím dobytek nebo to vyhazují do moře, povídám si, že za tu cenu mi to nestojí, abych to kupoval......
pokud nemusite met filet, tak pulkilova prazma se da treba koupit za nejakych 130 korun... jasne tez si rad udelam ctvrtkiloveho steaka z mecouna (chutova bomba). nejde to ale delat jednou tydne :) a rozhodne to za tu cenu stoji...
O každé víme jak žila - takový blbý kecy...
Je dobře že taková firmička u nás je a dokáže přežít. Že si člověk může koupit čerstvou rybu je prostě dobrý.
Do 48 hodin na pultě a jak dlouho na tom pultě než to prodají?
Když vidím, jak prodávají "čerstvé ryby" v super a hypermarketech, tak tato nabídka mi přijde jako trvale udržitelná, ale bohužel Brno je trochu z cesty. Ale vyjádřit se ke kvalitě by měli místní.
Já vidím v supermarketu ryby plavat v akváriu, takže tam je to oušn 5 minut, v čem je problém?