Diskuze

Rodinná firma vozí z moře tuny ryb týdně. „O každé víme, jak žila“

Rodinná firma Ocean48 začala před pěti lety jako dodavatel ryb pro nejlepší brněnské restaurace. Aby se dovoz vyplatil, otevřeli brzy i maloobchodní prodejnu. A zájem lidí v Brně a Olomouci o čerstvé mořské ryby je překvapil. Firma proto otevírá i vlastní rybí bistro.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Ryba smrdi od hlavy. Otec Martina Baracka, jakozto hlava rodiny, snad uz seka latinu a Martinovi do toho moc nekeca=) Kez zamestnanci Ocean 48 nedopadnou jak zamestnanci z firmy Medag.

0 0
možnosti
JK

J54a15n 61K63o30h80l

8. 9. 2014 7:53

nemaj espadu pretu? nebo rovnou filety z ni.. bych si pro ni zajel klidne az z liberce :-P

0 0
možnosti
LP

nic vam nebrani jim napsat :) verim, ze ji sehnat dokazou... otazkou uz je pouze cena

0 0
možnosti
FN

Kolik stoji to patecni grilovani? Nikde jsem se to nedocetl... ani na jejich strankach.

0 0
možnosti
LB

cena je pokaždé jiná, podle toho, co zrovna připraví, tak 100 - 150 Kč za porci...

0 0
možnosti
VC

Nakupju na Minské tak 1x měsíčně už 2 roky (není to úplná láce), jednou jsem byl na grilování. Super místo, fakt dobrý ryby (v porovnání s hypermarkety a Makrem, jiné srovnání nemám) a fajn prodávající. Nezažil jsem tam fronty (až na to grilování), můžete se poradit o úpravě atd., příjemný místo.

Pointa: z nákupu, byť nebývá levný, mám dobrý pocit a rád se vracím. A to se mi nestává často...

2 0
možnosti
RH

A conašepstruhy, štiky, candáty...ty by neprodali? Mořské ryby a potvory moc nemusím....

0 0
možnosti
TT

Já je zase můžu všechny - z potoka aji z oceánu. No ale proč by neměli prodávat mořský, když sladkovodní mají svou dobře zavedenou síť (hlavně na lontech jezdí jeden rybář za druhým - tovární cena, nabídka široká). Ony totiž ty výborně dostupný sladkovodní, to je úplně jiná kategorie jídla, klidně bych mezi tím rozlišoval stejně jako mezi bílým a červeným masem.

0 0
možnosti
PH

A cena? Nelžeme si 90% lidí kouká na cenu a až pak na čerstvost. Ale kupovat kilo rybího masa za 350 - 490,- kč/kg je fakt síla. Potom ať se nikdo nediví, že lidi nejedí rybí maso (čerstvé). Když vidím dokument, kde přímořské státy doslova plundrují moře, je to zadarmo, je to jejich:-/, a pak to neprodají a krmí s tím dobytek nebo to vyhazují do moře, povídám si, že za tu cenu mi to nestojí, abych to kupoval......:-/

3 0
možnosti
LP

pokud nemusite met filet, tak pulkilova prazma se da treba koupit za nejakych 130 korun... jasne tez si rad udelam ctvrtkiloveho steaka z mecouna (chutova bomba). nejde to ale delat jednou tydne :) a rozhodne to za tu cenu stoji...

0 0
možnosti
Foto

M31a73r72t30i68n 62O45c42h

7. 9. 2014 16:59

O každé víme jak žila - takový blbý kecy...

2 5
možnosti
OB

Je dobře že taková firmička u nás je a dokáže přežít. Že si člověk může koupit čerstvou rybu je prostě dobrý.R^

3 0
možnosti
PD

Do 48 hodin na pultě a jak dlouho na tom pultě než to prodají?

0 4
možnosti
MH

Když vidím, jak prodávají "čerstvé ryby" v super a hypermarketech, tak tato nabídka mi přijde jako trvale udržitelná, ale bohužel Brno je trochu z cesty. Ale vyjádřit se ke kvalitě by měli místní.

1 1
možnosti
PD

Já vidím v supermarketu ryby plavat v akváriu, takže tam je to oušn 5 minut, v čem je problém?

1 3
možnosti