Diskuze

Půllitr za večer zdraží i o desetikoruny. Cenu v hospodě řídí poptávka

Brněnská ulice Veveří je pivnicemi a různými lokály, kde můžete pojíst a posedět, doslova posetá. Pavel Binder a Jakub Seďa proto využili k přilákání hostů neokoukaný nápad. Pivo se u nich kupuje na burze, takže půllitr téhož pěnivého moku u nich dostanete za dvacku, ale třeba i za padesát korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Raději se dotyčný měl věnovat studiu, toto je překonaný systém, nejen v Berlíně.

1 7
možnosti

Dobré okrkání pivaře. Ceny šup sem, šup tam a když si nebudete dělat měsíční statistiku, tak se ani nedozvíte, o kolik jste zaplatili za své kryglíky víc, než v sousední hospodě. Podstatná je průměrná cena.

3 2
možnosti

Vy řešíte cenu? Proč?

0 2
možnosti

Tak už vím, kam zamíříme s přáteli dnes večer... Hned si objednáme místa u stolu!

0 0
možnosti

Proste zenska!Sice tam maj koncernovy pivo,ale aspon za 50!

0 4
možnosti

Proč ne? Je v tom jedno velké ALE. Co, když ČOI bede mít námitky, že nejsou jednotné ceny?

2 2
možnosti

I86v47a23n 70H90o76l37a98s

29. 3. 2015 9:50

JEdnotné ceny nikde nejsou povinné. Povinné je jen to, aby byl zákazník seznámen s aktuální cenou ve chvíli nákupu, což prokazatelně je.

0 0
možnosti

P88e96t22r 69H43r94a54d15i29l

28. 3. 2015 11:09

No mě příjde divná myšlenka, že bych se v hospě rozhodoval podle ceny piva a né podle chutě

1 5
možnosti

J60a88n 63M56á19c78a

28. 3. 2015 11:33

Ale to snad proboha záleží na Tobě ne:-/

Někdo Tě snad nutí kupovat to nejlacinější ;-D

6 1
možnosti

mají tam i teplou kuchyni?

0 0
možnosti

Pane Weisere, podle toho, co píšete, k těm technologiím nemáte blízko ani vy sám. Pivo, zakonzervované biogonem (je-li použit jako tlačný plyn) a skladované v konstantním chladu, vydrží klidně 3 dny. Na osmi pípách se dá dělat každý večer proplach, takže stran hospody není tohle vůbec žádný problém. Za to, v jakém stavu dostanou samotný sud, už však nemohou a opravdu se děje, že se do hospody dostane sud poškozený, špatně naplněný anebo z meziskladu, kde byl po nějakou dobu vystaven nepříznivým teplotám - a zde už skutečně mnoho zachránit nelze. Takže si své teorie o zvětralých sra*kách nechte pro sebe a vám podobné.

6 0
možnosti

Dobrej podnikatelskej napad dela spolu s nadsenim a pracovitosti zazraky. Bravo! :-)

3 1
možnosti
Foto

Zajímavé.

Není však lepší chodit do hospody si pokecat a balit holky? A nemuset sledovat, jak které pivo je drahé?

Jinak se mi ale líbí, že zákazníci svojí poptávkou určují cenu piva.

1 5
možnosti

Ja osobne to beru jako zpestreni. Neumim si predstavit jak sleduji dsplay jestli pivo o tri koruny nezlevnilo.

1 1
možnosti