- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nedávno jsem koupil chlebík v Pavlicích u Znojma a byla to fakt dobrota, mají kváskový chléb, vlastní buchty, pletýnky.. Jsou u hlavní cesty, mají tam jen vyhozené áčko s čerstvým chlebem, ale pořád tam stojí lidi..
Tak tu máme další zdravou bio eko celozrnnou domácí farmářskou od babičky potravinu.
Ještěže si můžu dovolit kupovat a jíst to, co mi chutná.
Proto si pěču chleba doma, jak v domácí pekárně, tak v klasické troubě
kvalitni pecivo z produce estebaka napr z firmy Penam je takovy chlebik vhodny k vhozeni do kose. Jeste, ze existuji mensi pekarstvi, kterym zacne Babis zanedlouho zneprijemnovat zivot, aby si uhajil monopol
Máte na mysli chemičky maskované jako pekárny?
Sokujici clanek, ze na chleba je lepsi jit primo do pekarny nez do supermarketu, dekujeme za luxusni poznatek
Divil byste se kolik lidí to neví. (a to myslím vážně..)