Diskuze

Před pár lety byly výjimkou. Dnes lokální potraviny zažívají v Brně boom

S univerzálními polotovary už restauratéři v Brně příliš neobstojí. Lidé dbají stále víc na původ potravin a chtějí žít zdravěji. Sami si domů nakupují maso, mléčné výrobky i zeleninu od lokálních farmářů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

lokální farmář. dříve místní sedlák (po únoru 48 též místní kulak).

0 0
možnosti
MH

Farma,statek,grunt ?;-D

0 0
možnosti
RN

Uz bylo na case, aby ty hnusy v supermarketech, ktery za den zplesnivi, prestali lidi kupovat

4 0
možnosti
MK

M76i28l71a38n 31K78e33s89l

4. 6. 2015 8:04

Nedávno jsem četl článek od nějakého odborníka,že právě biovýpěstky jsou náchylné na všelijaké plesniviny více než ty nebio, protože nejsou proti plísním ošetřena.Prý přijde na stejno co kupujeme.Výhodou farmářských výpěstků je čerstvost a zralost. Horší je to s cenou.Neni možné zaručit,že farmář nakupuje na poli.

1 0
možnosti