Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vinaři i inspektoři se chystají na burčák. Období sucha hrozny přežily

V plné přípravě na výrobu burčáku jsou vinaři na jižní Moravě. Když kontrolovali vinice, s potěšením zjistili, že dlouhotrvající sucha se na jeho letošní produkci negativně neprojeví. Na stáncích se mezitím objevil částečně zkvašený hroznový mošt, který se vyrábí stejně jako moravský burčák, ale z hroznů přivezených ze zahraničí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J78a16r33o42s83l34a51v 34Z53a81j72i80c76e38k 6344131437387

Jihomoravsti vinari jsou urcite jedini na svete, kteri burcak vyrabeji. Autor clanku nepovazoval za nutne, se alespon nejakeho vinare zeptat, co to ten burcak vlastne je.

0/0
29.8.2015 23:35

T54o36m95a20s 59C63e51n57e51k 6877804940223

To se nedivím. Na to co se prodává u silnic a v hyper super marketech hrozny nepotřebují.

0/0
26.8.2015 17:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.