Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vinaři i inspektoři se chystají na burčák. Období sucha hrozny přežily

V plné přípravě na výrobu burčáku jsou vinaři na jižní Moravě. Když kontrolovali vinice, s potěšením zjistili, že dlouhotrvající sucha se na jeho letošní produkci negativně neprojeví. Na stáncích se mezitím objevil částečně zkvašený hroznový mošt, který se vyrábí stejně jako moravský burčák, ale z hroznů přivezených ze zahraničí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J79a92r22o28s41l73a50v 95Z95a27j31i40c84e66k 6844161127947

Jihomoravsti vinari jsou urcite jedini na svete, kteri burcak vyrabeji. Autor clanku nepovazoval za nutne, se alespon nejakeho vinare zeptat, co to ten burcak vlastne je.

0/0
29.8.2015 23:35

T11o69m32a35s 75C43e59n23e65k 6477934400853

To se nedivím. Na to co se prodává u silnic a v hyper super marketech hrozny nepotřebují.

0/0
26.8.2015 17:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.