- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chudáci Španělé , Italové, Portugalci a další jižní země kde je slunce xkrát tolik a pořád se jim daří dělat dobré víno za rozumější peníze.... Mám několik oblíbených vinařů z moravy a ještě jsem je neslyšel naříkat na počasí. Prostě hodně svítilo tak bude ten "rýňák" sladší. Hotovo vyřešeno... Pokud tomu člověk rozumí a ví co dělá tak se za to postaví a nebude skuhrat. Poslední dobou mám pocit,že když se někomu nedaří podnikat tak zavolá do novin aby se vědělo jak to má těžké....
Kdybyste věděl, jaké tam mají dotace...
A nezobecňujet hloupě! Když už, tak nikoliv moravští vinaři..., ale jen někteří!!!!!!!!!!!!!!!!
Vinař z Moravy (nejsem moravskej..., jsem z! Moravy!, bulváre)
Když prší doslazují, když svítí ten zmetek z pekla tak kyselinu na něj a flaška tak za 200kč...to si radši dám pivo ne fakt mám víno rád, třeba k rybě...ale tohle se mi vůbec nelíbí...nemám chuť platit za věci s dochucovadly, mám svoje vlastní. Jednou je kyselé a jednou sladké no bóže, počasí asi chtělo
Nechcete nápoje s dochucovadly? Tak to vynechejte raději pivo ;) Jak myslíte, že se prodlouží trvanlivost piva bez pasterizace, jak se dosáhne bohaté pěny atd... ?
Toš a já mám radši vína polosladké, popř. polosuché. A tak když bych se chtěl radovat, že si dám nějaké dobré sladší víno z Moravy (místo obvyklých suchých, které zde jsou v největší míře produkovány), tak ne, ono se z něj za každou cenu musí udělat zase suché
Plus by omylem, chtěla jsem komentovat. Přikyselením se víno suchým nestane, nemusíte se bát.=p
Je to tak o vině z dfaleka a od lesa.Do kyselovat se nejspis bude jak kde a jak co...Zeleny veltlkin ma kyseliny dost/ jazykem/..
evidentně proběhl dlouhý košt burčáku, což? Jen aby bylo ten Veltlínek ještě z čeho dělat....