- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nemusite vymyslet blbosti, ale staci zit aktivne.
Neblbněte a nezapomeňte , že kapra je nejlepší smažit na čerstvě vyškvařeném sádle. Je pak daleko chutnější a ze sádla v něm zbude hodně vítamínu " S"
Ať si svoje rady nechá, nevím proč se v poslední době roztrhl pytel s lidma kteří to semnou myslí "dobře" a radí mi "jak žít".Vím to sám nejlépe.Takže děkuji a drž hubu !!!
A nutí vás někdo se těmi radami řídit? Já si to přečtu, usměji se a jdu si udělat klasický steak středně propečený a jsem v naprosté pohodě.
Zajímalo by mě odborné vzdělání paní "výživové poradkyně". Výživovým poradcem se dnes nazývá kde kdo, kdo má díru do zadku a absolvuje víkendový kurz o jídle.
Taky mě dostala poznámka, že zeleninu si každý může vypěstovat sám, Takové rady jsou fakt k nezaplacení, už vidím, jak lidé na sídlišti si v kuchyni nebo v obýváku pěstují mrkev, celer, brambory, rajčata, ......
tak vzhledem k tomu, ze v "odbornem" vyzivovem poradenstvi se stale drzi spousta davno prekonanych mytu typu ze bez masa a mlika to nejde, ani se nedivim, ze lidi hledaji "neodborne" varianty.
No, pokud měla smůlu na rodiče a vyrůstala s klasickým salátem a kaprem na talíři, tak jí to evidentně dost poznamenalo a to jí nezávidím Nicméně nač chodit z jednoho extrému do druhého.. stačí to s jídlem ani ničím jiným v životě nepřehánět a můžu být v klidu. Kapra tedy fakt nemusím, do takové espady má daleko, ale na řízek dopustit nedám a bramborový salát je lepší ten jihočeský/vídeňský/německý (názvy se liší), i když na Vánoce jednou do roka se dá přežít i ten obyč. Ale i ten se dá udělat zdravě.
Další expert co si myslí, že jedině on to dělá správně.
Tvl vitariani, frutariani... Nemuzu se dockat rizku..
No jasně, ten kapr je ten důvod, proč hodně lidí přeš vánoce přibere!
LUPO!!! Co dáváš prostor šarlatánům a šílencům! Je to k
Tak i u popelnic se moc nepřibere , většinou už je prebrano