- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
šťovík, zaječí zelí, penízky, chlébíček... Taky jsem toho dost spásla
S tím vším co s tím udělá by šla jíst i dřevotříska.
Jasně, hlavně je znevýraznit, třeba spařit, rozmixovat, zalít smetanou, přidat koření či jinou příchuť. Jinak nijak moc chutné nejsou, že? Jaký to pak má vůbec smysl ... Nejdůležitější na tom ale je, že se pán zviditelnil tím, že napsal, co se dá bez následků pozřít.
No, nedalo mi, abych si neprohlédl i zmiňovaný "kulinářský průvodce". Nehledejte v tom nic zajímavého, je to pár rostlin, které je možné požrat. Dají se sníst, ale nedá se jich najíst.
Mně navíc polovina z nic i smrdí, takže nic pro mne. Snad jen ten merlík zkusím
V první chvíli jsem se lekl, že je to Ovčáček..
Naštěstí z texu vyplynulo, že jde spíš o ovečku - vzhledem ke konzumaci různých plevelů :D