Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Začíná čas burčáku, zatím se však jmenuje jinak. Ten pravý má zpoždění

Od pondělka mohou prodejci oficiálně nabízet burčák. Zatím je ale k dostání jen „nepravý“ z dovozu, prodávaný pod označením částečně zkvašený hroznový mošt. Na burčák z jihomoravských hroznů si musejí zákazníci ještě počkat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M91i28c66h73a41l 34G75r73i57v16a46l52s63k53ý 8523472827705

Není nad tuzemský burčáč:-),NE dovozový bzučák.;-(

0/0
4.8.2016 8:12

P26a22v51e70l 56V76y19s41k16o70č70i22l 7103492467451

a není to jedno... dobrý burčák může být jak z maďarských tak moravských hroznů... pokud není ředěný vodou a jinak šizený :-)

+1/0
4.8.2016 9:33

K42a79r50e81l 59H95y56n16e85k 9560887306615

Jen se tak nesmí jmenovat, protože si to vymohla vinařská lobby.

0/0
4.8.2016 12:17

V33o19j79t23ě36c78h 80B91á31r71t89e64k 1981285146121

Přesto se každý rok u nás prodá burčáku v množství, které by znamenalo daleko větší rozlohu vinohradů než ve skutečnosti máme.

0/0
4.8.2016 13:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.