Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuchař chystá experimenty na piknik, vepřo zelo připraví jako fastfood

Dát si na pikniku snídani jako americký prezident, posvačit vepřo zelo v housce? To jsou některé z novinek, které chce zákazníkům nabízet amatérský kuchař Vladimír Kokolia. Spoluautor myšlenky bytové restaurace Debut teď vaření z interiéru přesouvá ven.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R19o58m36a56n 74L64i63p61s91k41ý 2429243969

Tak dneska se už do veřejného "vaření" pouští každý, kdo má díru. Takoví "neocenitelní" Hruška nebo Babica se svými náhražkami už národ zblbli, teď nám další kulinářský "génius" bude servírovat (zřejmě po vzoru neskutečné "lahůdky" smažák v bulce) vepřo zelo do housky. Ještě by to chtělo plněnou papriku v rohlíku.Rv

+1/0
14.8.2016 8:45

K60a37t81e38ř51i62n84a 58H16a68l37a54š56k84o88v12á 1735785843797

libi se mi ta idea pronajmu schvalene kuchyne. pro cloveka, ktery si chce vyzkouset vyrobu pochutin, aniz by predem investoval finance a cas do predevsim administrativni pripravy vlastni provozovny, to bude asi lakava moznost.

0/0
14.8.2016 0:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.