Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

R24o18m49a94n 68L17i47p90s37k84ý 2829813539

Tak dneska se už do veřejného "vaření" pouští každý, kdo má díru. Takoví "neocenitelní" Hruška nebo Babica se svými náhražkami už národ zblbli, teď nám další kulinářský "génius" bude servírovat (zřejmě po vzoru neskutečné "lahůdky" smažák v bulce) vepřo zelo do housky. Ještě by to chtělo plněnou papriku v rohlíku.Rv

+1/0
doporučit
14.8.2016 8:45

K58a67t26e27ř62i61n43a 27H97a41l37a28š78k18o67v78á 1215115933917

libi se mi ta idea pronajmu schvalene kuchyne. pro cloveka, ktery si chce vyzkouset vyrobu pochutin, aniz by predem investoval finance a cas do predevsim administrativni pripravy vlastni provozovny, to bude asi lakava moznost.

0/0
doporučit
14.8.2016 0:00





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.