Diskuze

Rybáři letos tahají velké kapry. Na Vánoce je však zájem o menší ryby

Díky teplému a dlouhému létu, které se protáhlo až do konce září, tahá většina rybářů při výlovech jihomoravských rybníků ze sítí nečekaně velké ryby. Někteří tak velké, že radost z přírůstku kalí pochyby, zda o ně bude při prodeji na vánočních stáncích zájem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cim větší kapr, tim větší kosti. At si koupi pstruha :-D

0 0
možnosti

J72i41ř35í 49M13á57c62a

7. 11. 2016 9:46

„Ti už jsou moc velcí, to nebude dobré maso. Dejte mi toho nejmenšího, co máte, maximálně tak tříkilového“

Obecně přijímaný omyl, že jsou velcí kapři nechutní. Vtip je pouze v přípravě, maso se musí pořádně tepelně zpracovat - tedy nedělat příliš velké porce a smažit je déle než porce z kapra malého. Pokud bude někdo připravovat kapra systémem prsk prsk a maso nebude hotové, smrdět rybinou bude i ten nejmenší kapr!

1 0
možnosti

Já dávám přednost oslavě svátků klidu a míru pokud možno bez zabíjení.

http://www.vanocebeznasili.cz/

0 1
možnosti

Když je zlevní, tak se také prodají. Mohou kg nadváhy dávat zdarma jako bonus. I tak budou mít dobrou tržbu.

1 0
možnosti

Když bude dobrá cena,tak koupí zákazník i větší kapry.

1 0
možnosti

Nepsali, že bude dobrá cena...

1 0
možnosti
Foto

Já vařím hlavně vánoční polévku, do té se tučný kapr nehodí. Preferuji tak jeden a půl kila. Ty čtyři řízky bez kostí a kůže z něj také budou.

Přes rok pak dávám přednost pstruhům nebo treskám.

0 0
možnosti
Foto

Takže na tu velkou, sváteční večeři si dáte něco, o co celý rok nezavadíte, protože existuje nespočet ryb, které chutnají daleko lépe. To je logika :-P

0 0
možnosti

malej kapr nemá moc obalené kosti masem...nekupujeme kapra pod 5 kilo...

2 0
možnosti
Foto

U kapra se o masu stejne mluvit neda, takze je jistejsi nekupovat bahnaky zadne :-)

0 3
možnosti