Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zvěřina, raci, skořice. Labužníci mohou zkusit, jak chutnalo baroko

Co mohli mít na talíři Bach, Caravaggio, Rembrandt nebo Matyáš Braun, mohou od minulé neděle až do konce února ochutnávat i dnešní lidé. Jídla a drinky inspirované barokem nabídne hned devět vyhlášených restaurací na jižní Moravě, z nich sedm v Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M14o25j21m27í24r 57S37k54á53l65a 2680972446

Barokní burgr;-D

+2/0
22.1.2017 22:19

A81n24t16o83n38i65n 27K72a58d27l25c13e95k 9402639391516

Jak dlouho ta nabidka ma trvat?

0/0
22.1.2017 17:50

E35l89i36š44k68a 26S65v13o63b56o92d14o69v60á 6591192311590

Do konce února - je to hned v první větě...

0/0
22.1.2017 19:41

A18n74t46o76n97i25n 98K74a59d92l53c65e39k 9222509561346

Dekuju, omlouvam se, asi jsem to nejak rychle preletel:)

0/0
22.1.2017 20:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.