Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zvěřina, raci, skořice. Labužníci mohou zkusit, jak chutnalo baroko

Co mohli mít na talíři Bach, Caravaggio, Rembrandt nebo Matyáš Braun, mohou od minulé neděle až do konce února ochutnávat i dnešní lidé. Jídla a drinky inspirované barokem nabídne hned devět vyhlášených restaurací na jižní Moravě, z nich sedm v Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M12o58j58m27í31r 68S32k82á51l14a 2730832696

Barokní burgr;-D

+2/0
22.1.2017 22:19

A59n81t40o93n82i58n 62K19a60d98l36c34e75k 9412369651896

Jak dlouho ta nabidka ma trvat?

0/0
22.1.2017 17:50

E39l75i89š43k18a 95S21v32o59b91o31d26o26v87á 6121872291320

Do konce února - je to hned v první větě...

0/0
22.1.2017 19:41

A38n51t10o57n65i72n 18K50a59d32l92c54e36k 9942279611746

Dekuju, omlouvam se, asi jsem to nejak rychle preletel:)

0/0
22.1.2017 20:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.