Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zvěřina, raci, skořice. Labužníci mohou zkusit, jak chutnalo baroko

Co mohli mít na talíři Bach, Caravaggio, Rembrandt nebo Matyáš Braun, mohou od minulé neděle až do konce února ochutnávat i dnešní lidé. Jídla a drinky inspirované barokem nabídne hned devět vyhlášených restaurací na jižní Moravě, z nich sedm v Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M51o44j50m62í24r 32S83k86á35l77a 2420902236

Barokní burgr;-D

+2/0
22.1.2017 22:19

A80n90t70o18n79i80n 15K39a91d45l78c97e58k 9962669601656

Jak dlouho ta nabidka ma trvat?

0/0
22.1.2017 17:50

E83l87i66š41k21a 50S28v96o58b88o66d82o53v85á 6311192711350

Do konce února - je to hned v první větě...

0/0
22.1.2017 19:41

A94n77t82o41n14i28n 10K58a97d70l64c64e35k 9262359691936

Dekuju, omlouvam se, asi jsem to nejak rychle preletel:)

0/0
22.1.2017 20:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.