- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Býval tam skvělý mlíčňák. Jenže ten to asi neutáhne.
Nebyl jsem tam a nevím jak je to velké, ale 400 K měsíčně nájem to je pořádná hromada Hambáčů než vůbec začnete vydělávat na další náklady a než z toho zbude zisk.
Hamburgery jsou komodita? Fakt? Miluju lidi ktery pisou desne "jako ten byznys ne" a zakladni pojmy spanelska vesnice.
Jojo Žít Brno a ANO si mysleli jak jim lidi za tento prostor utrhnou ruce, nicméně nakonec museli zjistit, že musí být rádi za ten mekáč pač jinak by dostali mnohem méně.
No já byt měkáčem tak vzhledem k tomu jak se k němu chovali v posledních měsících tak bych ukončil nájem a nechal jim to ať si platí provoz a náklady budovy ze svého.
No, vzhledem k tomu, že jsou ochotni platit trojnásobnou sumu, tak to zatím měli dost levně. A proč pouštět něco, co solidně vydělává?
Už se "těším" na blbé komentáře - jako u prvního článku o zavírání McD - typu. "Ať tam otevřou mlíčňák, tam bývalo levno". Jasně. Ať "někdo" otevře hospodu v centru města a nasadí tam co nejnižší ceny. Každý takový chytrák si to může jít vyzkoušet.
Oni by to lidi zvládli levou zadní, ale mají zásady, nechtějí si vydělat hodně peněz příliš jednoduchou cestou a mít příliš nízké odvody, takže raději zůstanou solí světa ve šroubárně. Ale poradí.