- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
O čem ona mluví bylo před 20ti lety. Já se na to dívám z kanadského hlediska, travícího půlku času v Česku. Buďto je ta ženská pitomá nebo neschopná. Tvaroh dostanu jak v Kanadě, tak v USA v každém supermarketu. Mouk je k mání aspoň 5. Maso v Česku je příšerné a drahé. V USA a v Kanadě může udělat cokoliv a lépe než v Česku.
Co se týče vnitřností, mnoho kanadských kvalitních resaurací je nabízí. Brzlík, ledvinky, játra atd. Je to jen nižší třída co to nejí.
Jeden o koze, druhy o voze. On je celkem rozdil mezi Californii a Canadou, i kdyz pocatecni pismena maji stejna.
S těmi vnitřnosti má pravdu. Když si dělali Američané vepřové hody, nebo různé žranice v minulosti, tak vnitřnosti dávali otrokům. Ti se zase po nich mohli utlouct.
Dalsi vyplod idnesu. Ceska z Brna!!! Nemel by to byt vubec politicky clanek, ale fakt, ze je holka Ceska a vse dela ceske tam bylo napsane nescetnekrat! Pritom recepty, jidla se na Morave take lisi. Holt dnesni Cechyjsko.
Ať nejí játra.Já si tu jejich sekanou ve sladkým rohlíku taky nedám.
Středoevropská, tedy klasická, kuchyně má tu vlastnost, že předpokládá ochotu kuchaře či kuchařky do toho vložit nejen vědomosti z Trubky, ale také zkušenosti, čas, soustředěnost, pot.
V Américe se jí na to jenom dívajó.
Nevim jestli je to jenom muj pocit, ale v ostatnich krajich zde na idnesu tyhle ultra zajimave zpravy skoro nejsou a jsou tam opravdu zpravy tykajici se kraje.
V Brne resp Jihomoravskem kraji jsou porad nesmysly jako cizinci v Brne, zeny jizni moravy a takovy nezajimavosti hodne tak nejakyho casopisu
Polepsete se, neklikam na svuj kraj kvuli tomu abych zde cetl o nejake youtuberce a zenske co chce zachranovat uprchliy, ale kvuli tomu abych vedel co se v mem okoli deje.