náhledy
Indická restaurace Sitara.
Autor: Michal Kašpárek
Ačar. Velmi pikantní zeleninovou směs můžete vyzkoušet za pouhých 15 korun.
Autor: Michal Kašpárek
Kuřecí byriani. Chutnou rýži bohužel doplnila rozmražená zelenina, a to v sezoně, kdy je čerstvého hrášku dost.
Autor: Michal Kašpárek
Jehněčí madras. I když bylo dvakrát dražší než kuřecí vindaloo, obě jídla byla srovnatelně chutná.
Autor: Michal Kašpárek
Non veg thali. Mix tří omáček podle vlastního výběru je skvělý způsob, jak vyzkoušet, zdali vám indické chutě sednou.
Autor: Michal Kašpárek
Placky z pece. Chutná příloha.
Autor: Michal Kašpárek
Kuřecí vindaloo. Není tak pekelně ostré, jak je obvyklé, netrénovaný jazyk ale pořád může překvapit.
Autor: Michal Kašpárek