náhledy
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Nová prodejna Mikroframa v brněnských Maloměřicích se vedle prodeje farmářských potraviny zaměřuje především na maso, které tam za přísných podmínek zraje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Lucie Frgalová studovala muzeopedagogiku, skončila však u jídla. Pracuje v restauraci La Bouchée, pořádá festival Jídlo z blízka a nejnověji otevřela prodejnu Mikroframa.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA
Lucie Frgalová studovala muzeopedagogiku, skončila však u jídla. Pracuje v restauraci La Bouchée, pořádá festival Jídlo z blízka a nejnověji otevřela prodejnu Mikroframa.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA, MAFRA