Úspěch slavili s BBQ omáčkou se sušenými rajčaty, tedy novinkou, kterou začnou prodávat teprve v lednu příštího roku.
„Máme obrovskou radost, že se nám povedlo navázat na úspěch, který jsme na soutěži v americké Louisianě slavili v loňském roce,“ říká Jan Jašek, který je s Richardem Belžíkem spolumajitelem My-Chilli.
Výsledky jedné z nejprestižnějších soutěží pálivých omáček na světě byly vyhlášeny na Štědrý den. Pro brněnské duo není ocenění ničím novým, už loni obsadilo druhé místo s Cibulovým chutney a třetí příčku s Hořčičnou omáčkou s medem.
Letos si kromě prvenství v kategorii středně pálivých BBQ omáček připsali také třetí pozici mezi džemy a rosoly s Rajčatovým džemem s koriandrem.
Jašek s Belžíkem založili společnost My-Chilli v roce 2014. Sami sebe označují za kamarády, kteří podnikají s podporou rodin.
„Firmu jsme založili s minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. A s obrovským nadšením,“ píší o sobě na svém webu.