náhledy
Experti z fakulty chemické dovedou vytvořit pokrmy, které klamou svým vzhledem.
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Marcela Laštůvková a Jiří Smilek připravují jahodové špagety.
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Vědciz brněnského VUT umí vytvořit například jahody, které chutnají jako rajská omáčka.
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Kuličky z balzamikového octa
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Kuličky z balzamikového octa je poměrně snadné vyrobit. Ohřátý ocet s želatinou agar-agar se napouští po kouskách injekční stříkačkou do vychlazeného olivového oleje.
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Chemici z VUT v akci.
Autor: Marie Stránská, MAFRA
Chemici z VUT předvádí kulinářské molekulární vychytávky
Chemici z VUT předvádí molekulární vychytávky
Autor: Jan Daněk, iDNES.cz