V jídelním lístku mě víc než skladba pokrmů zaujal osobní postoj, se kterým je napsán. Jméno kuchařky, slova o usměvavé obsluze i porcích navíc pro velké jedlíky byly potěšující zprávy. Jen kdyby ten úsměv obsluhující slečna či paní na tváři opravdu měla.
Dobrá polévka, kyselá omáčka
test menuMF DNES hodnotí každý týden jednu restauraci na jižní Moravě, ve které vaří polední menu. Dnes: Barracuda Restaurant Mojmírovo nám. 67/10, Brno Hodnocení: 60 % |
Ochutnali jsme kapustovou polévku a uzenou krkovici s křenovou omáčkou a knedlíkem za 66 korun.
Polévku nám přinesli krátce po příchodu a musela uspokojit každého, kdo má rád specifickou vůni dušené kapusty. Patřím k těm lidem.
Druhé jídlo už bylo spíš průměrné.
Nejlépe hodnotím omáčku, i když byla spíš kyselá než smetanově neutrální. Knedlíky reprezentovaly běžný standard a maso houževnatě odolávalo ukrojení.
Masa bylo dost, ale bylo suché
Špíz z kuřátka přelitý bylinkovou omáčkou s opékanými bramborami za 69 korun zněl na jídelním lístku lákavě. Špízy bývají v meníčku obvykle mikroskopické kousky, ale my jsme na talíři měli pořádně velké kusy kuřecích prsíček.
Drůbeží prsa byla ale suchá a obtížně se stahovala ze špejle. Bylinkový přeliv nebyl špatný nápad, mohl být ale podán zvlášť.
Jídlo bylo za dobrou cenu, masa bylo dost, ale navnaděna přívětivými slovy v jídelníčku jsem očekávala trochu víc.