Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

V dobré hospodě to musí vonět, říká šéfkuchař

S Michalem Göthem z brněnské restaurace U Kastelána je povídání o dobrém jídle laskomina. Ochutnal jídla v celé Evropě, hájí houskové knedlíky a téměř devatenáct let stojí poctivě u sporáku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

babacek

V dobré hospodě to musí vonět !

Vždyť mnoho hospod přestalo vařit úplně kvůli mnohdy nesmyslným nařízením.

0/0
13.12.2009 10:43

bludickan

Copak U Kastelána....

tam normální člověk ani nepáchne. Ceny nejsou pro průměr....;-)

0/0
11.12.2009 17:32

SIFL

Re: Copak U Kastelána....

A proč by tam nepáchnul? Pokud nejsi na podpoře, tak to nechápu? Je jasné, že to není jako "Na růžku - menu 58,-", ale dobré poctivé jídlo něco stojí. A je taky jasné, že tam snad nebudu chodit každý den na jídlo. 

Neznamená to ale, že tam chodí jen milionáři 8-o

0/0
11.12.2009 18:43

oldiess

Re: Copak U Kastelána....

Stopro souhlas, navíc se mi tam líbí ten italskej šmrnc v tom, že personál se chová k hostům naprosto normálně a není koženej jako často třeba zrovna v té Praze

0/0
11.12.2009 19:30

emkon

Re: Copak U Kastelána....

Polévka za 100, meníčko za 200-400, dezert za 150 není zase tak strašný. Prostředí je exkluzivní. Ale ta velikost porcí. Je toho jak pro vrabca... ;-O

0/0
12.12.2009 17:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.