- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Z českého nákupu světovou kuchyni neuvaříte, zvlášť když se šetří na nepravých místech. V Laosu by je s tím vykopali do džungle.
Neznám osobu redaktora/redaktorky ani jakou má pro práci hodnotitele asiské kuchyně kvalifikaci, ale patrně jeho schopnosti nejsou valné. Zato znám restauraci Sabaidy a mohu ji jen doporučit. Nevěřte článku, redaktor evidentně neví, o čem píše, a těch 55% je výsměch. Jen bych doplnil, že restaurace není ani tak thajská, jako hlavně laosská (manželka brněnského majtele je z Laosu, personál jsou příbuzní). V Sabaidy se vaří výborně. Jen bych snad upozornil, že mají i menu - to je výrazně levnější, ale zase mívá trochu více středoevropskou chuť (ale je dobré). Chcete li si vychutnat Asii, volil bych něco jiného z jídelního lístku. Celkově je tam velmi příjemná atmosféra. Snad jen ceny by mohly být o něco nižší. Ještě bych dal malý tip - suroviny na jihoasiská jídla koupíte nejlépe v potravinách v tržnici na Olomoucké. Mají tam i předpřipravený základ na polévku Tom yan kung, citronovou trávu, black tigre atd. ......přece jenom, pokud chcete jíst jihoasijská jídla denně, je to levnější.
hledat nemusím. Prostě na ňu hážu bobek...
Připojuji se k názoru o zaplacení ze strany konkurene. To, že se jedná o co do jídla výtečnou restauraci je zřejmé v podstatě ze všech gurmánských webů, úroveň je hodnocena osmdesáti procenty a víš, takže uvedené hodnocení odpovídá buď o tom, že "recenzent" neví, o čem píše anebo se jedná skutečně o zakázkovou recenzi.
neznám autora, ani thajskou kuchyni, ale asi by stálo za to, podívat se na autorův foodblog...
Jak to vypadá někdo nedostal úplateček tak se pomstil :-D .Chodíváme tam občas a musím s článkem nesouhlasit . Zeptal bych se autorů jestli vůbec někdy jedly jídlo v zemi odkud pochází ??
Jen doplním, že pivo Singha je drahé i v samotném Thajsku, takže by nás jeho cena v Česku neměla překvapovat...