- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ti hulvatsti pinklove, kteri nekdy pozaduji priplatek za pivo....
chodím občas do Betlému na steaky, znám majitele, který tam převážně i vaří a několikrát jsme diskutovali na téma kvalita potravin a služeb. já tam chodím na jistotu, nemám problém zaplatit kvalitu stejně tak jako nemám problém si koupit kvalitní gumy na zimu a taky za peníze. fandím jim dělají to dobře, nechají si tu těžkou práci zaplatit. k těm chipsům - taky se smaží na oleji který dnes v nějaké kvalitě stojí kolem 60 Kč litr ale ještě že to není můj obor, já bych se s lidima otravovat nechtěl. mrkněte na stránky Dalešického pivovaru za kolik ti chlapy to pivo nakupují asi by jste ho vůbec neprodávali.
Však stejky tam zase kdovíjak drahý nemají. A nevím, o jakým oleji mluvíš, ale jestli o za studena lisovaným, tak je to škoda oleje a vyhozený prachy
Já nejsem z těch, co hltají meníčka za 69,- a Betlém znám. Je to tam dobrý, ale myslím, že neúměrně drahý (aspoň některý věci). Třeba se mi fakticky moc líbí, že prodávají talíř domácích chipsů. Ale už se mi nelíbí, že stojí 90 korun. Sice chápu, že to není úplně jednoduchý na přípravu, ale vzhledem k tomu, kolik stojí brambory za kilo, je ta cena fakt pořádně nasolená. Stejně tak je lepší tam jít na jídlo než jenom na pivo, kdy půllitr stojí skoro čtyři pětky
třeba ten talíř stojí 90 kaček taky proto, že chtějí vařit i něco jiného, než jenom domácí chipsy:)